• New
Комплект от 30 бр. кристали във формата на сърце и 2 бр. Камък безпокойство от безпокойство Тигрови очи Аметист Лечебни Кристали Ръчно изработени Камъни за палеца Дж?
zoom_in

Комплект от 30 бр. кристали във формата на сърце и 2 бр. Камък безпокойство от безпокойство Тигрови очи Аметист Лечебни Кристали

BGN 2.33

Наличност
check Налично за поръчка

【Исцеляющий подарък】 Този набор от кристали с различни цветове е идеален подарък за всеки ден, празник или рожден ден Подарък за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката, годишнина от любов, той може да изразим нашата любов и благословии на хората около мен. За съпруга, дъщеря, майка, племенници, внуци, сестри, лели, двоюродной сестри и т., като красив подарък от лечебни кристал. За любителите на кристал или колектори.Също така е възможно да се даде на начинаещите кристали, те могат да изучават и кристали по него. [Основна информация] Параметри атрибути : Комплект от 2 теми "Камъни безпокойство за палеца" Кристали, произведени от естествени кристали и лечебни камъни, съдържа 1 бр. камък безпокойство Тигрови очи и 1 бр. камък безпокойство аметист. (приблизително) Размер : 1,8 инча дължина, 1,4 инча, 0,28 инча дебелина; Тегло : 30 г / комплект. Удобно да се сложи в джоба и да се държи в ръка, за насочване на енергия.Той е подходящ като подарък за любителите на кристал, че новаците в хрустале и любителите на ръкоделието. [Основна информация] Параметри атрибути : Комплект от 2 теми "Камъни безпокойство за палеца" Кристали, произведени от естествени кристали и лечебни камъни, съдържа 1 бр. камък безпокойство Тигрови очи и 1 бр. камък безпокойство аметист. (приблизително) Размер : 1,8 инча дължина, 1,4 инча, 0,28 инча дебелина; Тегло : 30 г / комплект. Удобно да се сложи в джоба и да се държи в ръка, за насочване на енергия.Той е подходящ като подарък за любителите на кристал, че новаците в хрустале и любителите на ръкоделието.

Продукти в категория..