• New
Масажор за очи TLINNA с предпазна възглавница за месене, горещ компрес на постоянна температура, Многочастотной вибрация и музика Bluetooth (размер на 25, черен)
zoom_in

Масажор за очи TLINNA с предпазна възглавница за месене, горещ компрес на постоянна температура, Многочастотной вибрация и музика Bluetooth

BGN 2.67

Наличност
check Налично за поръчка

【Обновена версия на шест режима на】 Триене въздушни възглавници, горещ компрес на постоянна температура, многочастотная вибрация, Bluetooth music, дизайн дъга, интелигентно въздух под налягане, дълъг живот на батерията, меки и удобни, gatefold на 180 градуса; 【Масаж въздух под налягане】 Той имитира месене и надавливание в акупунктурните точки на човека с помощта на двуслойни 16 D въздушни възглавници, а 16 насипни вибрационни масажи с голям контакт точно въздействат върху акупунктурни точки около очите, като ефективно се подобрява кръвообращението на тъканите на очите, премахване на зрителна умора, потискане на неврастению и безсъние. 【Постоянна температура】 Вградена топло осигурява приятна температура 100,4 ° F-107,6 ° F (38 ° C-42 ° C), което позволява бързо се усети много балансирана топлина и равномерно се прилагат топли компреси на очите, за да е по-добре за облекчаване на умора на очите. подпухналостта, сухота в очите и т. 【Лична музика за свързване на Bluetooth】 Вградени високоговорители и предварително записани звуци подобряват релаксация.Можете също така да възпроизвежда свои собствени списъци чрез Bluetooth връзка.Възпроизвеждане на музика по време на масажа на очите са по-отпуска.Името на Bluetooth : [SYDZ]. 【Портативен дизайн с възможност за регулиране на 180 °】 може да се сгъва до по-малък размер за удобство за носене, така че можете да го вземете със себе си в офиса, в самолета, пътуване.Освен това, размерът на оголовья могат лесно да бъдат коригирани, че е подходящ за всички тийнейджъри, студенти, чиновници и възрастни. 【Обновена версия на шест режима на】 Триене въздушни възглавници, горещ компрес на постоянна температура, многочастотная вибрация, Bluetooth music, дизайн дъга, интелигентно въздух под налягане, дълъг живот на батерията, меки и удобни, gatefold на 180 градуса;. 【Масаж въздух под налягане】 Той имитира месене и надавливание в акупунктурните точки на човека с помощта на двуслойни 16 D въздушни възглавници, а 16 насипни вибрационни масажи с голям контакт точно въздействат върху акупунктурни точки около очите, като ефективно се подобрява кръвообращението на тъканите на очите, премахване на зрителна умора, потискане на неврастению и безсъние. 【Постоянна температура】 Вградена топло осигурява приятна температура 100,4 ° F-107,6 ° F (38 ° C-42 ° C), което позволява бързо се усети много балансирана топлина и равномерно се прилагат топли компреси на очите, за да е по-добре за облекчаване на умора на очите.

Продукти в категория..