• New
Преносим Пластмасова Кутия за лекарства с Семидневным съхранение, Опаковка за таблетки с Напомняне, влагоустойчив, отговарят на високи Електронен Опаковка с Напо?
zoom_in

Преносим Пластмасова Кутия за лекарства с Семидневным съхранение, Опаковка за таблетки с Напомняне, влагоустойчив, отговарят на високи

BGN 57.54

Наличност
check Налично за поръчка

【Материал за хранителни продукти】 Опаковка с влязла в кабинета е изработен от хранително-полипропилен, не съдържа никакви химични вещества, без мирис, нетоксичен, безвреденМениджър на хапчета, която е безопасна за медицински цели. 【Умен опаковка таблетки с впръскване на таймингом】 Този опаковка таблетки с будилник, предназначени за възрастни хора, пациенти, парамедиков, офиси, туристи, студенти. 7 дни за планиране, контрол и управление на дози за по-здравословен и по-щастлив живот. 【Органайзер за таблетки с будилник】 Този органайзер за лекарства, предназначени за ежедневна употреба.Можете да настроите до 4 будилници, които ще ви напомнят за необходимостта да се вземе лекарство.Можете да зададете няколко групи аларми, като лекарства 3-4 пъти на ден, като 3-4 будилник или с инсталирането на няколко групи аларми в съответствие с реалните потребности.Напомняне може да бъде отсоединено, можете да използвате напомняне отделно. 【7-дневен опаковка таблетки】 Комбинирана структура, по-голям капацитет, лекота на по-гъвкаво използване.Малка кутия за лекарства на 7 офиси опаковани независимо, и малка кутийка за лекарства могат да бъдат разделени в съответствие с нуждите на лекарства, което е удобно за съхранение, носене и различни функции.Направете желанията си в определено време на деня. 【Изискан дизайн】 Благодарение на прозрачен пластмасов капак в различни цветове хапчета лесно да се различат, без да отваряте капачки.Съхранение може да предотврати появата на мирис таблетки, запечатани закопчалка предпазва от влага и предпазва хапчета.Кутията не се отваря автоматично след неговото закриване, за да се предотврати валежите таблетки.Големият екран е удобен за гледане на възрастни хора, голям бутон удобен за натискане на бутон, аларма напомня, а новите материали и материални дизайн са красиви!.

Продукти в категория..