• New
Етикети AXDNH 0985 Star Skin Design за Защитно фолио Xbox One, Аксесоар, Съвместим с игрови конзоли на Microsoft (Xbox One, синьо, оранжево)
zoom_in

Етикети AXDNH 0985 Star Skin Design за Защитно фолио Xbox One, Аксесоар, Съвместим с игрови конзоли на Microsoft (Xbox One, синьо, оранжево)

BGN 0.33

Наличност
check Налично за поръчка

★ ☞ Съвместимост : Проектирана специално за Xbox One, точната позиция осигурява лесен достъп до всички данни и бутони ★☞ МАТЕРИАЛИ : Комплекти стикери за Xbox One са изработени от висококачествени вносни екологично чисти материали PVC с дизайн дигитален печат с висока резолюция, подвижни лепило, здрава адхезия, с вентилационни канали, се придържат без да се сваля, не се деформира. ★☞ Лесно се поставя : тези етикети за XBOX са лесни за използване, не съдържат мехурчета и не оставя лепкави следи след отстраняване.Защита на конзолата от надраскване и прах за удължаване на срока на служба. ★ ☞ Осъществяване съдържание : 1 x кожата конзола Xbox One + 1 стикер на кожата Kinect + 2 обвивки на контролера на Xbox One (Забележка : игрова конзола и контролери в комплекта не са включени). ★ ☞ 100% Задоволително обслужване : Всички аксесоари са тествани преди продажбата.Ако това не отговаря на вашите нужди, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти. ★ ☞ Съвместимост : Проектирана специално за Xbox One, точната позиция осигурява лесен достъп до всички данни и бутони. ★☞ МАТЕРИАЛИ : Комплекти стикери за Xbox One са изработени от висококачествени вносни екологично чисти материали PVC с дизайн дигитален печат с висока резолюция, подвижни лепило, здрава адхезия, с вентилационни канали, се придържат без да се сваля, не се деформира. ★☞ Лесно се поставя : тези етикети за XBOX са лесни за използване, не съдържат мехурчета и не оставя лепкави следи след отстраняване.Защита на конзолата от надраскване и прах за удължаване на срока на служба. ★ ☞ Осъществяване съдържание : 1 x кожата конзола Xbox One + 1 стикер на кожата Kinect + 2 обвивки на контролера на Xbox One (Забележка : игрова конзола и контролери в комплекта не са включени). ★ ☞ 100% Задоволително обслужване : Всички аксесоари са тествани преди продажбата.Ако това не отговаря на вашите нужди, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти. - Страхувате ли се случайно навредят или надраскат нов Xbox One? - Искате ли бързо и лесно да добавите индивидуалност и защита?Стикери AXDNH ще отговарят на вашите нужди и ще ви позволи да конфигурирате вашата конзола Xbox One и контролер, да ви донесат нова игра опит.

Продукти в категория..