• New
Органайзер за грим Z PLINRISE, 2 Нива, Органайзер за Баня, полици за Съхранение на Козметика на Скрин и Маса, Декоративна Кошница за Тоалетка Масички от тел с Тавата от Мр?
zoom_in

Органайзер за грим Z PLINRISE, 2 Нива, Органайзер за Баня, полици за Съхранение на Козметика на Скрин и Маса, Декоративна Кошница за

BGN 3.00

Наличност
check Налично за поръчка

[2 нива, органайзер за грим] - Тази полк-органайзер за грим с различна височина на всяко ниво осигурява достатъчно място за съхранение на козметика, средства за грижа за кожата, тоалетни принадлежности и т, и ги оставете под ръка и освобождаване на място на работната площ. [Стилен външен вид] - Златни правоъгълна метална кошница с подвижна тава от черно към мраморно стъкло - този рафтове за съхранение на козметика с лекота ще ви даде лукс, елегантно и модерно демонстрирайки грим!. [Здрава конструкция] - Метална кошница с бляскаво покритие и тава от утолщенного закалено стъкло ефективно подобряват своята стабилност и трайност, което му придава скъп вид и да се осигури комфортен и приятен за използване. [Универсален органайзер за тоалетна масичка] - (1) Този стилен стелаж за козметика ще отлично се комбинира с различни предмети грим и тематични стаи. (2) Водоустойчив дизайн с подходящ размер, много удобен за всеки плотове шкафа, баня с тоалетна, спалня. [Лекота на инсталиране на] - Изисква се намира само на няколко крачки инсталация.И за ваше удобство се предоставя подробна ръчно инструкция. [2 нива, органайзер за грим] - Тази полк-органайзер за грим с различна височина на всяко ниво осигурява достатъчно място за съхранение на козметика, средства за грижа за кожата, тоалетни принадлежности и т., и ги оставете под ръка и освобождаване на място на работната площ. [Стилен външен вид] - Златни правоъгълна метална кошница с подвижна тава от черно към мраморно стъкло - този рафтове за съхранение на козметика с лекота ще ви даде лукс, елегантно и модерно демонстрирайки грим!. [Здрава конструкция] - Метална кошница с бляскаво покритие и тава от утолщенного закалено стъкло ефективно подобряват своята стабилност и трайност, което му придава скъп вид и да се осигури комфортен и приятен за използване. [Универсален органайзер за тоалетна масичка] - (1) Този стилен стелаж за козметика ще отлично се комбинира с различни предмети грим и тематични стаи. (2) Водоустойчив дизайн с подходящ размер, много удобен за всеки плотове шкафа, баня с тоалетна, спалня. [Лекота на инсталиране на] - Изисква се намира само на няколко крачки инсталация.И за ваше удобство се предоставя подробна ръчно инструкция.

Продукти в категория..