• New
Скоростна Феята на Зъбките с Четири Листа Късмет, Сладки Държачи За Зъби с Памет, Дървени Поставки За Съхранение на Загубени Зъби, Скоростна Защита, Спомен За Рожде?
zoom_in

Скоростна Феята на Зъбките с Четири Листа Късмет, Сладки Държачи За Зъби с Памет, Дървени Поставки За Съхранение на Загубени Зъби,

BGN 11.39

Наличност
check Налично за поръчка

ДървоПроизведено в САЩ или са внесени. 【Размер】 - Размери кутии с паста за фея-около 5,1 "х 4,5" x 1" (ДхШхГ). 【Материал】 паста за кутия изработена от борова дървесина, която е безопасна и безвредна за околната среда. 【Симпатична форма】Спомен за събиране на зъбите може да бъде изпълнена под формата на глави в лесен за разбиране, но оригиналната си форма. 【Обмислен дизайн】 Отворете кутията за съхранение на зъбите, върху капака прилага печат с възможност за записване на имена и подробности.Вътрешната част на кутията практичен, тъй като в нея можете да съхранявате на първия зъб на замяна, както и на косата, и т. 【Спомен】 Спомени трябва да бъдат физически запазени, и добра паста за колектор - идеалният начин да се запечата в добрите стари времена, когато тя / той са били малки.Произведено в САЩ или са внесени. 【Размер】 - Размери кутии с паста за фея-около 5,1 "х 4,5" x 1" (ДхШхГ). 【Материал】 паста за кутия изработена от борова дървесина, която е безопасна и безвредна за околната среда. 【Симпатична форма】Спомен за събиране на зъбите може да бъде изпълнена под формата на глави в лесен за разбиране, но оригиналната си форма. 【Обмислен дизайн】 Отворете кутията за съхранение на зъбите, върху капака прилага печат с възможност за записване на имена и подробности.Вътрешната част на кутията практичен, тъй като в нея можете да съхранявате на първия зъб на замяна, както и на косата, и т. 【Спомен】 Спомени трябва да бъдат физически запазени, и добра паста за колектор - това е идеален начин да се запечата в добрите стари времена, когато тя / той са били малки.Скъпа кутия, Феята на Зъбките, която се събира които паднаха зъбите, Коллекционный Дървена подарък за рождения Ден на по поръчка.

Продукти в категория..