• New
AOOF Коледни светлини Страхотни Декоративни осветителни Тела с Ръчно изработени От пеньковой въже Нощни осветителни Тела Вечерни Украса на Детската Стая с Коледна ?
zoom_in

AOOF Коледни светлини Страхотни Декоративни осветителни Тела с Ръчно изработени От пеньковой въже Нощни осветителни Тела Вечерни

BGN 0.67

Наличност
check Налично за поръчка

Топъл бял и многоцветен за различни празници и поводиИдеални коледни гирлянди за украса на коледната елха на открито и закрито.За момичета и деца с такъв красив венец светлини, те ще бъдат доволни от такава романтична атмосфера и фантастични сцени.Много подходящ за тераси, градини, вътрешни дворове, веранди, покриви, огради, ресторанти, хотели, бизнес сгради, търговски центрове и т. Чувства, празници, фестивали, годишнини и т. (комбинация от вълна, последователност, бавно светлина, преследване / светкавица, бавно отслабване, трептене / светкавица, постоянна светлина).Той е широко използван за фестивали, за декорация на спалнята, за украса на стаята, за украса на сватба, за украса за рожден ден, за украса на празника, за украса на стени, за декориране на дома, за декорация на младежка стая и т. Топъл бял и многоцветен за различни празници и поводи.Идеални коледни гирлянди за украса на коледната елха на открито и закрито.За момичета и деца с такъв красив венец светлини, те ще бъдат доволни от такава романтична атмосфера и фантастични сцени.Много подходящ за тераси, градини, вътрешни дворове, веранди, покриви, огради, ресторанти, хотели, бизнес сгради, търговски центрове и т. Чувства, празници, фестивали, годишнини и т. (комбинация от вълна, последователност, бавно светлина, преследване / светкавица, бавно отслабване, трептене / светкавица, постоянна светлина).Той е широко използван за фестивали, за декорация на спалнята, за украса на стаята, за украса на сватба, за украса за рожден ден, за украса на празника, за украса на стени, за декориране на дома, за декорация на младежка стая и т. Повод Коледа, сватба, ден рожденияцвет батерии 3 AA AA Размер на 11,02x5,51x5,12 инча.

Продукти в категория..