• New
Ipetboom 4 бр. Кутия за Хранене на Папагали Тави за Инструменти, Хранилки за Папагали Ясла За Птици Се За Папагали Ясла за Птици Ястие за храна на Птици, Купи за Клетки По?
zoom_in

Ipetboom 4 бр. Кутия за Хранене на Папагали Тави за Инструменти, Хранилки за Папагали Ясла За Птици Се За Папагали Ясла за Птици

BGN 1.33

Наличност
check Налично за поръчка

Чаша за храна за птици : Практически чаша за храна за птици е подходящ за повечето домашни птици, като гълъби, папагали, какадуКупа за вода в клетката за птици : Практически чаша за храна за птици е подходящ за повечето домашни птици, като гълъби, папагали, какаду.А за клетки за птици : Лесно е да се създаде тази чаша за храна за папагали на тел пиле клетка за домашни любимци, че може да ви спести много време.Купа за птици в клетка : Тази купа за хранене на птици също можете да дадете на приятелите си, които се отглеждат домашни птици.Чаши за вода за папагали : Птиците не могат да се преобърне на тези купички за птичия фураж, които можете да инсталирате стабилно.Чаша за храна за птици : Практически чаша за храна за птици е подходящ за повечето домашни птици, като гълъби, папагали, какаду.Купа за вода в клетката за птици : Практически чаша за храна за птици е подходящ за повечето домашни птици, като гълъби, папагали, какаду.А за клетки за птици : Лесно е да се създаде тази чаша за храна за папагали на тел пиле клетка за домашни любимци, че може да ви спести много време.Купа за птици в клетка : Тази купа за хранене на птици също можете да дадете на приятелите си, които се отглеждат домашни птици.Чаши за вода за папагали : Птиците не могат да се преобърне на тези купички за птичия фураж, които можете да инсталирате стабилно.Осъществяване списък 4 x хранилки за птици Характеристики -Размер : 6,50 X6,50 X6,50 см / 2,55 X2,55 X2 тава за хранене на гълъби. -Цвят : както е показано на фигура, пияч за птици-богат на функции и универсална, подходяща за повечето домашни животни, като зайци, гълъби, папагали, хамстери и т., Аксесоари за клетки за папагали. -А за птиците се инсталира лесно и се отстранява, преносима конструкция, както и удобен и лесен за инсталиране подвесная ясла за птици. -Дизайн с голям капацитет, можете да сложите много храна, ако не сте вкъщи или на работното място.Купа-ясла за птици под формата на плодове, птици са били доволни и стимулирани от малки домашни любимци да проявява интерес към храна и купа за птичия фураж. -Купа с храна за птици могат да бъдат окачени в клетката, че е по-удобно за хранене на вашия домашен любимец прозрачна кормушкой за птици. -Висококачествени материали от премиум-клас и изящна изработка изработка правят този на тавата за птичия фураж много трайни.

Продукти в категория..