• New
Мъниста от Паракорда Топчета за Ножа и Окачване Тигрови Дантела Топчета за Ножевого Дантела Топчета EDC Чар Брада Топчета за 550 Paracord (FD-015S)
zoom_in

Мъниста от Паракорда Топчета за Ножа и Окачване Тигрови Дантела Топчета за Ножевого Дантела Топчета EDC Чар Брада Топчета

BGN 6.32

Наличност
check Налично за поръчка

ВЕЛИКОЛЕПЕН ДИЗАЙН -Детайли и умения за извършване на тази гласове мъниста от паракорда на място и изключителниНож от мъниста от паракорда оживява.Идва с празна паракордом ширина 550 мм. Дръж този на топка за ножа на своя всекидневен нож за носене на ръка, и той ще е така красив.РАЗМЕР на БИЖУТА-Мъниста от паракорда малки и деликатни, 0,78x0,7x0,7 инча. 12 грама (около 0,42 грама).Размерът на отвора : 0,21 инча.Размер на камъка - идеален за стандартни 550 паракордов.Количество в опаковката на продукта : 1 бр. ОБРАБОТКА МАТЕРИАЛ-Мъниста от паракорда, изработени от висококачествен месинг, притежават висока якост, устойчив на корозия и висока устойчивост на топлина, трайни и компактни, без загуба на консистенция.Ръчно леене (метод за леене с помощта на изгубения восък, повече внимание към детайла) след полиране, за да се направи метал, по-релефни, и на застаряването на населението, да му метална глиц мъниста от паракорда усещане възраст, след като носите и използвате мъниста от паракорда в продължение на дълго време, цвят и текстура се променят по-пъстро.Многократно използване-Този паракорд, EDC мъниста, може да се използва за почти нищо, за diy от паракорда, като например гривни от паракорда, ключове, мъниста за брадата, ножове, фенери, компас, камери и т. също така може да се използва като закопчалка-цип или като окачване за якето или раницата си.Гаранция за ПОКУПКА-Ако сте недоволни от мъниста от паракорда и имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние сме готови да реши всички проблеми, за вас!Ние предлагаме безпроблемна гаранция за връщане на парите.Моля, обърнете внимание : този продукт съдържа само 1 топчета, останалите елементи на снимки са само за демонстрация.ВЕЛИКОЛЕПЕН ДИЗАЙН -Детайли и умения за извършване на тази гласове мъниста от паракорда на място и изключителни.Нож от мъниста от паракорда оживява.Идва с празна паракордом ширина 550 мм. Дръж този на топка за ножа на своя всекидневен нож за носене на ръка, и той ще е така красив.РАЗМЕР на БИЖУТА-Мъниста от паракорда малки и деликатни, 0,78x0,7x0,7 инча. 12 грама (около 0,42 грама).Размерът на отвора : 0,21 инча.Размер на камъка - идеален за стандартни 550 паракордов.Количество в опаковката на продукта : 1 бр. ОБРАБОТКА МАТЕРИАЛ-Мъниста от паракорда, изработени от висококачествен месинг, притежават висока якост, устойчив на корозия и висока устойчивост на топлина, трайни и компактни, без загуба на консистенция.

Продукти в категория..