• New
Отразяваща Найлонов Кабел TRIWONDER с регулировками въжета, Паракорд къмпинг, Туризъм Въжета за Палатки, Брезент, Външна опаковка (Флуоресцентно Зелено - 12 опаковки)
zoom_in

Отразяваща Найлонов Кабел TRIWONDER с регулировками въжета, Паракорд къмпинг, Туризъм Въжета за Палатки, Брезент, Външна опаковка (Флуоресцентно

BGN 7.49

Наличност
check Налично за поръчка

✅【СЪДЪРЖАНИЕ】 Парашютные кабели + регулатори на напрежение ✅【МАТЕРИАЛИ 】 Найлон + полиестер + отразяваща материал. ✅【ХАРАКТЕРИСТИКИ на ВЪЖЕТО】 Диаметър : 4 мм, Дължина : 4 м * 6 Тегло : 140 г. ✅【ХАРАКТЕРИСТИКИ】1.В гамата на гай използва отразяваща материал за подобряване на видимостта на тъмно или под дъжда. Найлонов кабел с отлични усилие, напрежение, могат да издържат голяма сила на въздействие и има изключителна стабилност, която е трудно да се деформира. Паракорд ярки цветове, полезен за предотвратяване на спотыкания и загуба. Обтегачи на въжето могат да бъдат свободно се регулира. Предлага се с чанта за съхранение за удобно носене. ✅【ПРИЛАГАНЕТО на】 Инсталиране на палатки и tarps, бельевая въже, използвайки въже за връзване на багаж. ✅【СЪДЪРЖАНИЕ】 Парашютные кабели + регулатори на напрежение. ✅【МАТЕРИАЛИ 】 Найлон + полиестер + отразяваща материал. ✅【ХАРАКТЕРИСТИКИ на ВЪЖЕТО】 Диаметър : 4 мм, Дължина : 4 м * 6 Тегло : 140 г. ✅【ХАРАКТЕРИСТИКИ】1.В гамата на гай използва отразяваща материал за подобряване на видимостта на тъмно или под дъжда. Найлонов кабел с отлични усилие, напрежение, могат да издържат голяма сила на въздействие и има изключителна стабилност, която е трудно да се деформира. Паракорд ярки цветове, полезен за предотвратяване на спотыкания и загуба. Обтегачи на въжето могат да бъдат свободно се регулира. Предлага се с чанта за съхранение за удобно носене. ✅【ПРИЛАГАНЕТО на】 Инсталиране на палатки и tarps, бельевая въже, използвайки въже за връзване на багаж.ТРИ-ЦВЕТЕН СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИ ЛИНИЯ.Излезте навън и бъдете близо до природата - ето защо има TRIWONDER.Outdoor - това е желание за приключения, когато трябва да се отпуснете цялото тяло, и нашите найлонови въжета са предназначени да осигурят удобство за вашите приключения на открито.Просто приятно прекарано време, и ние ще бъдем вашата опора.Дали твоят партньор, независимо дали твоята броня.

Продукти в категория..