• New
KESYOO Шапчица За Сушене на Косата, Бързосъхнеща Шапка За Коса, Шапка За Душ, Сатен Шапчица за Сън, шапки за Жени, Дамски Домашни Баня (Син)
zoom_in

KESYOO Шапчица За Сушене на Косата, Бързосъхнеща Шапка За Коса, Шапка За Душ, Сатен Шапчица за Сън, шапки за Жени, Дамски Домашни

BGN 22.84

Наличност
check Налично за поръчка

Атлас - изработен от висококачествени материали, е здрава за дълго време. - изсушете косата със сешоар по естествен начин и увийте ги в кърпа, когато ще излезе от дома си. - кърпи могат бързо да сушите косата си, без да причиняват щети или загуба на влага. - идеален за ежедневна употреба в дома, в салона и в движение.Идеално за грижа за лицето, баня и грим. - това е кърпата много леко, удобно пада върху косата и кожата и може да намали риска от разделяне на връхчетата. - изработен от висококачествени материали, е здрава за дълго време. - изсушете косата със сешоар по естествен начин и увийте ги в кърпа, когато ще излезе от дома си. - кърпи могат бързо да сушите косата си, без да причиняват щети или загуба на влага. - идеален за ежедневна употреба в дома, в салона и в движение.Идеално за грижа за лицето, баня и грим. - това е кърпата много леко, удобно пада върху косата и кожата и може да намали риска от разделяне на връхчетата.Описание на Нашите бързо съхнещи шапки са изработени от висококачествени материали, които най-бързо и най-добре се абсорбират водата от косата и кожата.И това е особено внимателно се отнася до косата и кожата.Идеален за ежедневна употреба у дома или в движение.Просто нанесете на влагата на шапка за коса, увийте я около и сигурно на място.Характеристики - Размер : около 23x20x0,2 cm - Цвят : син Материал : сатен Опаковка включва 1 шапка за сушене на косата.

Продукти в категория..