• New
Toddmomy, Детска вана за къпане, Памук Cartoony Ексфолиращ Чистач, Завъртете Масажор, Играчки, Форма За Баня, Цветно Кърпа от Гъба за Къпане, Хоп, За Изсушаване на Тялото от Г?
zoom_in

Toddmomy, Детска вана за къпане, Памук Cartoony Ексфолиращ Чистач, Завъртете Масажор, Играчки, Форма За Баня, Цветно Кърпа от Гъба за Къпане,

BGN 2.33

Наличност
check Налично за поръчка

памукЧЕТКА за ДЕТСКИ ШАМПОАН - Ергономичен дизайн, е лесно да се запази.ВКУСНИ ТОПЧЕТА ЗА ВАНА - е Изработена от материали, безопасни за нежната кожа.ДЕТСКА ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА-Кърпа добре прилепнала към кожата, можете да го внимателно почистват и доставя огромно удоволствие.Подобно на гъба ВАНАТА ЗА НОВОРОДЕНИ бебета - красиви форми!Този набор от гъби за детска баня със звездичка, божията коровкой и пеперудата се радвате на малките момичета и момчета, ръководители, вана!.СКРУБЕР ЗА МАСАЖ на КОЖАТА - е Изработена от материали за самостоятелно ползване.ЧЕТКА за ДЕТСКИ ШАМПОАН - Ергономичен дизайн, е лесно да се запази.ВКУСНИ ТОПЧЕТА ЗА ВАНА - е Изработена от материали, безопасни за нежната кожа.ДЕТСКА ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА-Кърпа добре прилепнала към кожата, можете да го внимателно почистват и доставя огромно удоволствие.Подобно на гъба ВАНАТА ЗА НОВОРОДЕНИ бебета - красиви форми!Този набор от гъби за детска баня със звездичка, божията коровкой и пеперудата се радвате на малките момичета и момчета, ръководители, вана!.СКРУБЕР ЗА МАСАЖ на КОЖАТА - е Изработена от материали за самостоятелно ползване.Списък на опаковки, 3 x гъба за баня (розова, жълта и синя) Характеристики -Цвят : Гъба за баня различни цветове - Ергономичен дизайн, лесно удерживаемая гъба за баня. - Cartoony дизайн, бебето ще се радвате на гъба-хоп за душата. -Материал : гъба за гърба от памук и полиестер Размер : 15,50 X10,00 X2,00 см /6,09 X3,93 X0 руб. - Конструкция на прашка, в който може да се мотае и да поставите детска гъба. - Малка и елегантна, удобна за съхранение на мультяшная гъба за къпане. - Изработена от материали, безопасни за нежната кожа, гъба за измиване на тялото.Описание на продукта Масажен скрубер за кожата кърпи за баня за къпане е изпълнено в пастелни цветове и от материали.детска отшелушивающая четка Е просто кърпи за баня с анимационни модел за вашето дете.Четка за детски шампоан Всяко дете може да се насладите на дневното миене.подобно на гъба ваната за новородено е Изработена от памучни и полиестерни материали, които i.

Продукти в категория..