• New
Подложка за кучешки Мисок WINSEE Slow Устройство, Мека Силиконова Купа за Бавното Ядене на Dow за Малки кучета е Среден (Черна, Голяма)
zoom_in

Подложка за кучешки Мисок WINSEE Slow Устройство, Мека Силиконова Купа за Бавното Ядене на Dow за Малки кучета е Среден (Черна,

BGN 4.29

Наличност
check Налично за поръчка

【Забавен дизайн удължава време на хранене】WINSEE Slow Устройство им помага да не се бърза по време на яденеНие разработихме тази къщичка за това, да им дава ларви постепенно, за да ги любимото ми време от денонощието е продължило малко по-дълго. 【Здравословно хранене】Уникален дизайн това устройство за бавното хранене помага за предотвратяване на такива проблеми като подуване на корема, лошо храносмилане, регургитация и затлъстяване.Хранилки WINSEE оборудвани с издължени бортиками, които съкращават времето на прием на храните кучето си по 3,5 пъти в сравнение с традиционните купата. 【Safe】 Е нескользящую рамка, осигуряваща стабилност бавно хранилки в купа за кучета.Можете да използвате за стъклени, керамични, метални, пластмасови и сламени мисок с различни форми. 【Лесно почистване】Хранилки WINSEE лесни за почистване и са на най-горния рафт на миялната машина. 【На разположение три размера】 За разлика от други хранилки за птици, които трябва да се подрязват краищата, за да те приближи до мискам за кучета, този продукт се предлага в три размера и са произведени от безопасни за хранителни продукти силиконови материали.Тя е предназначена за кученца, ма възрастни кучета, от кучета по-големи деца, малки кучета и по-големи кучета.помогнете с често срещаните проблеми поведение, ненаблюдавани при кучета, като охрана ресурси.помага за намаляване на вероятността от подуване на корема при кучетата. намалява и / или пречи на киселина отлив. намалява риска от задушаване. намалява повръщане.намалява повръщане при кучета. осигурява умствено стимулиране на кученца и кучета в напреднала възраст.Защо кучето трябва да яде по-Бавно, а не по-бързо?.Когато кучетата се хранят прекалено бързо, те проглатывают твърде много.Този въздух, който те поглъщат, се стига до него, в стомаха.Твърде много въздух в стомаха може да предизвика дискомфорт и, което е още по-лошо, това може да доведе до подуване на корема.Когато стомахът е изгорял от излишък на въздух, той може да се навива.Хранилки WINSEE Slow feeders - чудесен вариант за подпомагане на кучета с лошите хранителни навици.Ето няколко предимства, които купи за бавно хранене предлагат кучета : .Чаши за бавно хранене също може да се използва със сурова храна за кучета или сухи храни, което ги прави универсален инструмент за хранене на всички собственици на кучета.

Продукти в категория..