• New
Нашийник за кучета от естествена Черна кожа с метални нитове, за Лапи, мек нашийник за кучета от черна кожа с ширина 5/8 инча. Подходящ за шията 10 -12.
zoom_in

Нашийник за кучета от естествена Черна кожа с метални нитове, за Лапи, мек нашийник за кучета от черна кожа с ширина 5/8 инча.

BGN 8.94

Наличност
check Налично за поръчка

Красива яка изключителен качество, изработени от висококачествена естествена кожа с мека кожена подплата, украсена с нитове под формата на лапиИма никелированное D-образен пръстен и ключалката, с дебела восъчна нишка.Мека, здрава и устойчива - естествена кожа.Много удобна и податливая. Ширина 5/8 инча, с обща дължина 14 см.Подходящ за 10 "-12" размери на шията.Красива яка изключителен качество, изработени от висококачествена естествена кожа с мека кожена подплата, украсена с нитове под формата на лапи.Има никелированное D-образен пръстен и ключалката, с дебела восъчна нишка.Мека, здрава и устойчива - естествена кожа.Много удобна и податливая. Ширина 5/8 инча, с обща дължина 14 см.Подходящ за 10 "-12" размери на шията.Тази приказна стилен нашийник за кучета, пуснати на съвестта.Проектирани с оглед на комфорт на кучето и е изработена от висококачествена естествена кожа.Шипове на краката придават наистина остър поглед.Мека кожена подплата за допълнително удобство. Идеален избор за ежедневието.

Продукти в категория..