• New
Тактически каишка за кучета ICEFANG, Тренировъчен Прогулочный Бънджи-каишка K9 с Двойна дръжка, тежка рамка от метална закопчалка, D-Образен пръстен Hands Free за кучета сре?
zoom_in

Тактически каишка за кучета ICEFANG, Тренировъчен Прогулочный Бънджи-каишка K9 с Двойна дръжка, тежка рамка от метална закопчалка,

BGN 2.67

Наличност
check Налично за поръчка

[ЗДРАВА ЗАКОПЧАЛКА на КАИШКАТА] : Метална закопчалка (тест на пробен товар 1200 паунда), 100% тръбна найлон тесьма с отстрочкой bartack на всяка връзка и точка опорна точка на натоварването [АМОРТИЗИРУЮЩАЯ] Конструкция с бънджи, която помага да се начисляват амортизации на удари при рязко идиот, служи като постоянно напомняне на вашите кучета, не натягивает каишка. [ДВОЙНА ДРЪЖКА] : Работете в близост до с цип помага да контролирате кучето си при разходка в многолюдно място, още една писалка за една обикновена разходка или верига за колан. [Переноска без РЪЦЕ] : В далечната дръжката на пришито D-образен пръстен, който можете да прикачите към закопчалка на каишката и около рамото, освобождавайки ръката си, докато се обучават без каишка или при игра с кучето. [Переноска чанта за кучешки отпадъци] : с помощта на D-образни халки, пришитого към дръжката на дълги разстояния, можете да закачите торбички за кучешки какашек (най-добре за торбата за събиране на кучешки отпадъци), ключове или други дребни аксесоари. [ЗДРАВА ЗАКОПЧАЛКА на КАИШКАТА] : Метална закопчалка (тест на пробен товар 1200 паунда), 100% тръбна найлон тесьма с отстрочкой bartack на всяка връзка и точка опорна точка на натоварването. [АМОРТИЗИРУЮЩАЯ] Конструкция с бънджи, която помага да се начисляват амортизации на удари при рязко идиот, служи като постоянно напомняне на вашите кучета, не натягивает каишка. [ДВОЙНА ДРЪЖКА] : Работете в близост до с цип помага да контролирате кучето си при разходка в многолюдно място, още една писалка за една обикновена разходка или верига за колан. [Переноска без РЪЦЕ] : В далечната дръжката на пришито D-образен пръстен, който можете да прикачите към закопчалка на каишката и около рамото, освобождавайки ръката си, докато се обучават без каишка или при игра с кучето. [Переноска чанта за кучешки отпадъци] : с помощта на D-образни халки, пришитого към дръжката на дълги разстояния, можете да закачите торбички за кучешки какашек (най-добре за торбата за събиране на кучешки отпадъци), ключове или други дребни аксесоари.Характеристика : Този каишка е с метална закопчалка (тест на пробен товар 1200 паунда), 100% тръбна нейлоновую лента с шевове bartack на всеки ставата и точка опорна точка на натоварване, при по-уверена ходене или обучението на кучето си Вътре каишка има бънджи кабел, той помага да се начисляват амортизации на удари при рязко натяжении, постоянно да напомня на вашите кучета не се дърпа на дизайн каишка с двойна дръжка, една дръжка до закопчалка ще ви помогне да контролирате кучето си по време на ходене в многолюдно място, друг писалка за обикновеното ходене или гайки за колан D-образен пръстен без ръце в дръжката, можете да прикачите към защелке на каишка и на рамо, освобождавайки ръката си, когато играете с кучето си, можете също да закачите торбички за кучешки какашек (най-добре за торбата за събиране на кучешки отпадъци).

Продукти в категория..