• New
Гребен за домашни любимци с отворен възел, гребен за котки и кучета, гребен за коса четка, гребен за красота на стоки за домашни любимци, защита на околната среда.
zoom_in

Гребен за домашни любимци с отворен възел, гребен за котки и кучета, гребен за коса четка, гребен за красота на стоки за домашни

BGN 11.40

Наличност
check Налично за поръчка

1 Нарежете възли и премахване на мат, няма драскотини кожата домашен любимец, което улеснява разресването. Четка за отстраняване на косми е с остри туристи, които выдергивание на косата, както и заоблени в края го прави по-безопасна като основна четка за чувствителна кожа. Ергономична дръжка ще ви осигури по-удобен захват и ефективна промяна. Може да се използва не само като четка за отстраняване на косми или гребен за чесане, но и като основна четка за коса. подходящ за котки и кучета с гъста козина или двойно гъста козина. Много подходящ за придаване на форми, цветове, изтъняване и епилация, създаване на мек, гладък и блестящ кожа за няколко минути.Подходящи за домашни любимци от всички размери. "Категория на продукта : Гребен-четка Приложими обекти : котка, куче ли Е този подарък : Нито един производител не са се сдобили с производство : Без спецификация; Голям".

Продукти в категория..