• New
Ветрозащитная Съединител за Микрофон Ревера от изкуствена Кожа, Удобна Ветрозащитная Съединител за Микрофон на Предното стъкло, Нежна Топло за улици (Черен)
zoom_in

Ветрозащитная Съединител за Микрофон Ревера от изкуствена Кожа, Удобна Ветрозащитная Съединител за Микрофон на Предното стъкло, Нежна Топло

BGN 23.12

Наличност
check Налично за поръчка

Применимая модел : диаметър 1 см /0,4 инча подходящ за повечето петличных микрофони с клипсами като важен малък аксесоар за микрофониПрименимая модел : диаметър 1 см /0,4 инча подходящ за повечето петличных микрофони с клипсами като важен малък аксесоар за микрофони.Топла и мека : Ветрозащитная съединител за микрофон с ревери изработени от изкуствена кожа и се отличава с дълъг живот.Пухкав вид : Удобен и еластичен, той може да озарява вашия микрофон и да го направи по-умен.Компактна форма : Малък размер, удобен за переноске, лесен за инсталиране и използване, подходящ за вътрешна и външна употреба.Определяне на употреба : Петличный микрофон на предното стъкло може ефективно да намали смущения от вятъра, намаляване на шума и получаване на чист звук. Топла и мека : Ветрозащитная съединител за микрофон с ревери изработени от изкуствена кожа и се отличава с дълъг живот. Компактна форма : малък размер, удобен за носене, лесен за инсталиране и използване, подходящ за вътрешна и външна употреба. Пухкав вид : Удобен и еластичен, той може да озарява вашия микрофон и да го направи по-леко. Определяне на употреба : на Предното стъкло петличного микрофон може ефективно да намали смущения от вятъра, по-ниски нива на шум и да се получи по-чист звук. Применимая модел : диаметър 1 см /0,4 инча подходящ за повечето петличных микрофони като важен малък аксесоар за микрофони.Параметри : Тип на продукта : Petličnye микрофони, предното стъкло Материал : Изкуствена кожа Дебелина : около 1 см / 0,4 инча Тегло : около 2 g / 0,1 унция Подходящ за : Петличного микрофон с отвор около 1 см / 0,4 инча Осъществяване Списък : 1 на предното стъкло за петличных микрофони.

Item Type:
Lavalier Microphones Windscreen
Material:
Artificial Fur
Aperture:
Approx. 1cm/0.4in
Weight:
Approx.2g/0.1oz
Suitable for:
Approx. 1cm/0.4in Aperture Lavalier Microphone
Package List:
1 x Lavalier Microphones Windscreen :

Продукти в категория..