• New
6 Led околовръстен лампа, лампа за Селфи със скоба-държач, се използва за настолни компютри, на конференция с мащабиране, запис на видео, видео конферентна връзка, лап?
zoom_in

6 Led околовръстен лампа, лампа за Селфи със скоба-държач, се използва за настолни компютри, на конференция с мащабиране, запис

BGN 8.70

Наличност
check Налично за поръчка

[Регулируема яркост и цвят] Led околовръстен подсветката е с 3 цвята на светене - топло, топло бял, бялВсеки режим на осветление има 10 различни нива на яркост.Цветната температура може да се регулира от 3000 До (топло) до 6000 К (хладно).Ярки цветове могат да създадат уникална атмосфера и отговарят на вашите различни нужди. [Висококачествен дизайн от алуминиева сплав и извити светлина капачка] — За разлика от други кръгови осветителни тела, изработени от пластмаса, задната част от светлинния пръстен и зажимное планина са изработени от устойчив, но е невероятно лека алуминиева сплав, която осигурява добра устойчивост и отлично отвеждане на топлината, което осигурява по-стабилен и гъвкав светлинен ефект.Извита led капак прави по-мека светлина, дори и по-широко. [Настолна околовръстен лампа с инструменти за монтаж скоба] Тази околовръстен лампа благодарение на иновативни дизайн монтажен затягане, е светло претеглят метална скоба държи кольцевую лампа в равновесие, така че можете просто да го инсталирате директно на масата или просто да закачите на лаптопа, монитора на КОМПЮТЪРА, на бюрото за срещи, стол, пиано, стойка за мобилен телефон или таблата на леглото във всяка желана позиция. [Свободно регулируем ъгъл] Канавчатая част поддържа възможност за завъртане на 360 градуса хоризонтално и 180 градуса по вертикалата, което позволява регулиране на ъгъла на осветяване на видео, осигуряване на правилното позиционни осветление.Лампа beauty ring light предоставя повече възможности за вашето осветление, което прави грима по-красива и естествена. [Лесно сменяем] Околовръстен лампа, за да може да се захранва от преносими компютри, настолни КОМПЮТРИ, захранващ блок, USB зарядни устройства и различни USB интерфейси.Можете да управлявате включването / выключением хранене и се настройвам го на любимите си режим на осветление с помощта на превключвател.Размер на дисплея : 6,0 инча. 3 режима на цветното осветление - топло, естествено, студено. 10-степенна настройка на яркостта - Максимално оптимизиране на яркостта на осветлението. led топки за лампи- С помощта на 72 led топки за лампи и можете да преминете на цветова температура от 3000 До 6000 К Ръцете са свободни - Осигуряване на масата /parte / легла и завийте под всякакъв ъгъл, за да освободи ръката си.

Продукти в категория..