• New
Комплект четки за шишета VOGOGE Travel, с Прибиращ се в силиконовата четка за шишета, с вградена сушилня за шишета, подходящ за дома или за пътуване с дете (син)
zoom_in

Комплект четки за шишета VOGOGE Travel, с Прибиращ се в силиконовата четка за шишета, с вградена сушилня за шишета, подходящ за дома

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

【Набор от силиконови четки за шишета】 В пътен комплект за почистване на шишета са включени 3 вида четки за бебешки бутилки : силиконова четка за шишета 9,8 инча, четка за зърната 5,5 инча и слама четка 5,1 инчаСиликонова четка здрава и бързосъхнеща.Течна силиконовата част на главата на четката може да се дезинфекцира при висока температура 428℉. 【Вградена сушилня за шишета】 Магнитна капачка набор от четки за шишета представлява сушилня за шишета с четири отделения за изсушаване на въздуха, детска бутилка.Простор е идеална за повиване, зърната и части на помпата. 【Просто домашно съхранение на】 Три вида четки, една сушилня за бутилки и една опаковка сапун за бутилки са вградени в калъф-организатор.Той пыленепроницаем, заема малко място и е лесен за съхранение. 【Почистване на движение】 Компактен преносим пътен комплект за почистване на бебешки шишета лесно се побира в чанта-раница за детска пелена, подходяща за работещи майки, убирающихся в движение, посещаващи семейство и предмети от първа необходимост за пътуване с дете. 【Сигурен и здрав материал】 Той е изработен от хранително-ABS-пластмаса, течен силикон и не съдържа BPA.Безопасно за вас и вашето дете.

Продукти в категория..