• New
NIKOU 2 Комплекта Модерни и Стилни Дръжки за шкафа, дръжка за вратата чекмедже на Кухненския шкаф с конете главата (черен кон с къри)
zoom_in

NIKOU 2 Комплекта Модерни и Стилни Дръжки за шкафа, дръжка за вратата чекмедже на Кухненския шкаф с конете главата (черен кон с къри)

BGN 7.93

Наличност
check Налично за поръчка

Дръжката на гардероба е изработен от сплав с, който е устойчив на корозия, износване, удобен за задържане и лесен за инсталиранеНашата корпусна и оборудване може да се използва от цялото семейство, в кухнята или в банята, може да направите мебели по-красива.Може да се използва на износа на домашни или офис шкафове, като шкафчета за телевизор, нощни шкафчета, гардероби, шкафове за бижута, офис шкафове, картотечные шкафове и изтеглящи шкафове.Наситен цвят и плавни линии, луксозно очарование на облицовки в съвременен стил придават на вашия дом поразително стил.Дръжка килера е покрита с покритие покритие, което е водоустойчив, здрав, него не е лесно да се повреди и има дълъг срок на служба.Дръжката на гардероба е изработен от сплав с, който е устойчив на корозия, износване, удобен за задържане и лесен за инсталиране.Нашата корпусна и оборудване може да се използва от цялото семейство, в кухнята или в банята, може да направите мебели по-красива.Може да се използва на износа на домашни или офис шкафове, като шкафчета за телевизор, нощни шкафчета, гардероби, шкафове за бижута, офис шкафове, картотечные шкафове и изтеглящи шкафове.Наситен цвят и плавни линии, луксозно очарование на облицовки в съвременен стил придават на вашия дом поразително стил.Дръжка килера е покрита с покритие покритие, което е водоустойчив, здрав, него не е лесно да се повреди и има дълъг срок на служба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : дръжка Материал : цинк сплав Тегло : около 132 г / 4,7 унции Размер на продукта : прибл. 4 x 5 x 1,4 cm/1,6 x 2 x 0,6 Област на приложение : може да се използва на износа на домашни или офис шкафове, като шкафчета за телевизор, шкафчета, нощни шкафчета, гардероби, обувные шкафове, шкафове за бижута, офис шкафове, картотечные шкафове, изтеглящи шкафове и т. Списъка с пакети : 2 x Handle4 x Screwпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Handle
Material:
Zinc Alloy
Weight:
Approx.132g/4.7oz
Product Size:
Approx. 4 x 5 x 1.4cm/1.6 x 2 x 0.6in
Scope of Application:
It can be used on the doors of home or office cabinets such as TV cabinets, cabinets, bedside cabinets, wardrobes, shoe cabinets, jewelry cabinets, office cabinets, filing cabinets, drawer cabinets, etc. 
Package List:
2 x Handle:
4 x Screw:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Продукти в категория..