• New
BATTIPAW 12 БР. Дръжки за Шкафа от ратан в стил Бохо, Богемные Плетени Дървени Дръжки за Чекмеджета, Декоративни Мебелни Дръжки с Винтове за Скринове, Шкафове, Нощни Тумб?
zoom_in

BATTIPAW 12 БР. Дръжки за Шкафа от ратан в стил Бохо, Богемные Плетени Дървени Дръжки за Чекмеджета, Декоративни Мебелни Дръжки с Винтове

BGN 0.33

Наличност
check Налично за поръчка

【Дръжки за чекмеджета в селски стил фермерска къща】Нашата дръжка за чекмеджета шкафа се състои от плетеного ратан и дървена дръжка, която създава авторска и естествена атмосфера фермерска къща, добавяне на селски и луксозен интериор в стил Бохемия към вашите мебели и домашно пространство 【Кръгли изделия от масивна дървесина】 Дръжка изработена от естествено дърво гугер, тя е здрава и практически не гние.Тя е покрита с екологично чиста боя, лъскав, без чеп, без мирис и безопасен за използване, както и заоблени ръбове улесняват сцепление при отварянето на чекмеджето. 【Здрав естествен сплетен ратан】 Парче естествен плетеного ратан плътно залепен към горната част на дървена дръжка, и връзката е толкова трайно, че сплетен ратан не ще бъде лесно отваливаться при ежедневната връчване на използване, ако умишлено силно за него не потянете. 【Лесна инсталация с помощта на винт】 Всяка дръжка идва с винт.При използване само на отвертка инсталация може лесно да бъде завършена в рамките на десет секунди.Дължина на винта 1,06 инча, той е подходящ за повечето обикновени мебелни врати и чекмеджета с различна дебелина. 【Кабинет хардуер в опаковка 12 броя】Ще получите общо 12 повдигащи писалки за най-подходящия размер на 1,57 "x 1,57"x 1,18", което е достатъчно за врати и чекмеджета с различна мебели, като скринове, нощни шкафчета, гардероби, бюра, витрини, гардероби и др 【Дръжки за чекмеджета в селски стил фермерска къща】Нашата дръжка за чекмеджета шкафа се състои от плетеного ратан и дървена дръжка, която създава авторска и естествена атмосфера фермерска къща, добавяне на селски и луксозен интериор в стил Бохемия към вашите мебели и домашно пространство. 【Кръгли изделия от масивна дървесина】 Дръжка изработена от естествено дърво гугер, тя е здрава и практически не гние.Тя е покрита с екологично чиста боя, лъскав, без чеп, без мирис и безопасен за използване, както и заоблени ръбове улесняват сцепление при отварянето на чекмеджето. 【Здрав естествен сплетен ратан】 Парче естествен плетеного ратан плътно залепен към горната част на дървена дръжка, и връзката е толкова трайно, че сплетен ратан не ще бъде лесно отваливаться при ежедневната връчване на използване, ако умишлено силно за него не потянете.

Продукти в категория..