• New
50 БР. 3-Инчов Панделки за коса за Момичета, Лентата на Голям Рубчик, Аксесоари за Коса за Деца с Клипове Крокодил за малки Деца, Малки Момичета, Деца-Тийнейджъри по Дв?
zoom_in

50 БР. 3-Инчов Панделки за коса за Момичета, Лентата на Голям Рубчик, Аксесоари за Коса за Деца с Клипове Крокодил за малки

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

Комплектът включва лъкове за косата — Цвят : 25 едноцветни цветове (по 2 за всеки цвят)Вие със сигурност ще намерите цвят, подходящ за всеки, заедно си сладък момичета!Тези лъкове за коса, щипки за момичета абсолютно очарователни и напълно подходящи за украса на косата, аксесоари за децата.Размер бантиков — Размер бантиков за деца е 3 инча.Тези лъкове за коса са идеални за заплетения косичек на децата си!Това е чудесен избор, за да е малко отрежа косата настрани, украса на опашка, "конски опашки" и опашка.Отлично качество — лъкове за момичета са изработени от висококачествена лента в голям рубчик.Лъкове, изработени на ръка с внимание под строг контрол на качеството, за да се гарантира тяхната издръжливост и форма.Вашето малко момиченце ще се чувства комфортно, изнасянето им.Добре изработена лък—шнола добре залепени и надеждно прикрепен към зажимам от кожа на алигатор.Щипки за коса от кожа на алигатор с зъби много лесно фиксиране в косата, те са много добре поддържани, не зацепляются и не падат.Основата на затягане е здрав захват и ниско тегло, те могат да подсигурява както на фините, така и на твърди косите си и да не допуска попадане на косми по лицето на малышки.Най-добрият подарък — те са толкова очарователни, с толкова много цветя, идеален подарък за всеки повод : детски подаръци, Коледа, парти по случай рожден ден, семейна фотография!Всяка майка и детето ще бъдат доволни от тях.YHXX YLEN Baby Hair Accessories основана през 2007 г., като опитен производител на повече от 10 години, на всички работници - квалифициран екип от професионални дизайнери с контрол на качеството.Всички използвани от нас лентови материали са нови и са с качество клас А. Преди да изпратите с растението трябва да мине през четири етапа на контрол на качеството. Проверка на 100% от суровината на входа. Проверка на торта микс. проверка на крайния продукт. Проверка на опаковката.При възникване на всеки проблем с клип нашият екип може бързо да отговори на вашето запитване в рамките на работното време.Бърз и професионален отговор ще ви помогне да решите проблема си с висока ефективност.

Продукти в категория..