• New
Cartoony Мечка Безопасна Детска Гребен, Четка За Коса, Детска Гребен За Отстраняване На Внутриутробной Кал, Сигурно Гребен, Четка За Новородено, Аксесоари За Новороден?
zoom_in

Cartoony Мечка Безопасна Детска Гребен, Четка За Коса, Детска Гребен За Отстраняване На Внутриутробной Кал, Сигурно Гребен,

BGN 3.33

Наличност
check Налично за поръчка

Пластмасата 100% абсолютно нов и много качествен cartoony мечка, обезопасена детска гребен, четка за коса, детска гребен за отстраняване на замърсявания на плода, сигурна гребен за новородено, аксесоари за новороденото. Лесно соскребайте мръсотия, с гуми, коварен разположение на зъбите на гребените позволява лесно и безопасно соскребать мръсотия. Кръгла и гладка, без чеп, дъговидна корона с гребенчатыми зъби. Меки туристи гребени Лесно да направите хрупкави, меки и не травмируют кожата на главата. Преди бритьем детски люспи, моля, първо измийте косата, за да смекчи люспи по кожата на главата, след това внимателно соскребите ги с помощта на гребен. 100% абсолютно нов и много качествен cartoony мече, обезопасена детска гребен, четка за коса, детска гребен за отстраняване на внутриутробной кал, сигурно гребен за новородено, аксесоари за новороденото. Лесно соскребайте мръсотия, с гуми, коварен разположение на зъбите на гребените позволява лесно и безопасно соскребать мръсотия. Кръгла и гладка, без чеп, дъговидна корона с гребенчатыми зъби. Меки туристи гребени Лесно да направите хрупкави, меки и не травмируют кожата на главата. Преди бритьем с детски скалите, моля, първо измийте косата, за да смекчи Люспи върху кожата на главата, след това внимателно соскребите ги с помощта на гребен.Характеристики : 1. 100% чисто нов и с много добро качество. Лесно соскребайте мръсотия, с гуми, на точното място на зъбите на гребените позволява лесно и безопасно соскребать мръсотия. Кръгла и гладка, без чеп, корона с дугообразным местоположение на зъбите на гребените. Меки туристи гребени лесно да направите хрупкави, меки и не травмируют кожата на главата. Преди бритьем детски люспи, моля, първо измийте косата, за да смекчи люспи по кожата на главата, след това внимателно соскребите ги с помощта на гребен. Параметри : Материал : пластмаса Цвят : както е показано Размер : както е показано (1 инч = 2,54 см) на Помещение включва : 1 бр. гребен за новородени. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Material:
Plastic
Color:
As Shown
Size:
As Shown (1inch=2.54cm)
Package Included:
1Pc Newborn Comb.:
Note:
1.Please Allow 1-2cm Errors Due To Manual Measurement, Make Sure That You Do Not Mind Before You Order.:
2.Due To The Difference Between Different Monitors, The Picture May Not Reflect The Actual Color Of The Item. :

Продукти в категория..