• New
Ролка с кубчета лед PASNOWFU за лицето, очите и шията, изсветлява кожата и укрепва вашето физическо сияние, Множество процедура за лице, Валяк с кубчета лед за стягане н?
zoom_in

Ролка с кубчета лед PASNOWFU за лицето, очите и шията, изсветлява кожата и укрепва вашето физическо сияние, Множество процедура

BGN 3.00

Наличност
check Налично за поръчка

【За многократна употреба】 Спестете пари с тези за многократна употреба силиконово куб лед за лице, предназначени за многократна употреба и разработен изработени от трайни материалиЗа да наистина да се подобри състоянието на кожата, използвайте рецепти, съобразени с вашите специфични нужди на кожата, като например зелен чай от възпаления, краставица вода за облекчаване на подпухналостта и кокосово мляко за подмладяващите свойства. 【Здравето и безопасността на】Този на предната възглавница за кубчета лед е изработен от силиконов материал, одобрен от FDA, която осигурява сигурност и дълъг живот.Може да се използва след процедури по грижа за лицето, за успокояване и намаляване на възпалението.Може да се използва и за облекчаване на мигрена главоболие, мускулно напрежение или наранявания. Подходящ за всички типове кожа. 【Лесна употреба】 Сложиш възглавница за кубчета лед с вода.След като ледът се втвърдява, нанесете го върху кожата с кръгови движения с интервал от 30 секунди.За постигане на оптимални резултати, използвайте ежедневно. 【Многофункционалност】 Постоянно нанасяне върху лицето може да намали образуването на червени кръвни жилки.Ако по лицето ви има фини бръчки, нанасяне валяк с кубчета лед в лицето бързо ще се възстанови по-гладка, бяла и нежна кожа.Това също подтянет и сузит на порите, премахване на торбички под очите, предотвратява появата на бръчки. 【Идеален подарък】 Си можете да дадете на вашето семейство и приятели като празничен подарък.Поглезете себе си или любимия човек подарък, който да продължи да даде. 【За многократна употреба】 Спестете пари с тези за многократна употреба силиконово куб лед за лице, предназначени за многократна употреба и разработен изработени от трайни материали.За да наистина да се подобри състоянието на кожата, използвайте рецепти, съобразени с вашите специфични нужди на кожата, като например зелен чай от възпаления, краставица вода за облекчаване на подпухналостта и кокосово мляко за подмладяващите свойства. 【Здравето и безопасността на】Този на предната възглавница за кубчета лед е изработен от силиконов материал, одобрен от FDA, която осигурява сигурност и дълъг живот.Може да се използва след процедури по грижа за лицето, за успокояване и намаляване на възпалението.Може да се използва и за облекчаване на мигрена главоболие, мускулно напрежение или наранявания. Подходящ за всички типове кожа. 【Лесна употреба】 Сложиш възглавница за кубчета лед с вода.След като ледът се втвърдява, нанесете го върху кожата с кръгови движения с интервал от 30 секунди.За постигане на оптимални резултати, използвайте ежедневно. 【Многофункционалност】 Постоянно нанасяне върху лицето може да намали образуването на червени кръвни жилки.

Продукти в категория..