• New
Щипки за Коса, Щипки за коса за Обем, Даващ Обем на Косата Щипки за коса, Натурални Пухкави Коса, Като Количеството Прикорневым Зажимам (10шт)
zoom_in

Щипки за Коса, Щипки за коса за Обем, Даващ Обем на Косата Щипки за коса, Натурални Пухкави Коса, Като Количеството Прикорневым

BGN 0.33

Наличност
check Налично за поръчка

❤ Вие ще получите : 4шт/5шт/6шт/8шт/10шт скоби маша за косаМоже да се използва за ежедневна употреба, цвят светъл и красив, и е предназначен само за дами. ❤Креативен дизайн : лесно можете да направите прическа с ръце в домашни условия; можете да я закачите на челке или корени, или фиксиране на краищата на косата или в други подходящи разпоредби, лесно ще създадете красива пухкава и вьющуюся прическа и да направи своя външен вид по-нежна и очарователна. ❤Стилно и практично : Основните скоби, за да се придаде обем на косата, подходящ за всички типове коса, лесни за експлоатация и ви позволяват да създадете множество различни видове къдрици.Направете красива модерна прическа себе си. ❤Лесна употреба : 1. Изберете малко на коса, подстригване ги в корените, бър трябва да бъдат перпендикулярни на кожата на главата; 2. Използвайте сешоар в продължение на 3-5 минути, след това махнете отметката на рафт; 3. Когато загубата на коса е необходимо да се изгладят, най-добре е да използвате закрепляющий спрей. ❤Идеален подарък : Обемна щипки за коса-бижу, което може да стане не само забележително скоба за косата, но и очарователен малък подарък за момичето, дъщеря, съпруга или на никого. ❤ Вие ще получите : 4шт/5шт/6шт/8шт/10шт скоби маша за коса.Може да се използва за ежедневна употреба, цвят светъл и красив, и е предназначен само за дами. ❤Креативен дизайн : лесно можете да направите прическа с ръце в домашни условия; можете да я закачите на челке или корени, или фиксиране на краищата на косата или в други подходящи разпоредби, лесно ще създадете красива пухкава и вьющуюся прическа и да направи своя външен вид по-нежна и очарователна. ❤Стилно и практично : Основните скоби, за да се придаде обем на косата, подходящ за всички типове коса, лесни за експлоатация и ви позволяват да създадете множество различни видове къдрици.Направете красива модерна прическа себе си. ❤Лесна употреба : 1. Изберете малко на коса, подстригване ги в корените, бър трябва да бъдат перпендикулярни на кожата на главата; 2. Използвайте сешоар в продължение на 3-5 минути, след това махнете отметката на рафт; 3. Когато загубата на коса е необходимо да се изгладят, най-добре е да използвате закрепляющий спрей. ❤Идеален подарък : Обемна щипки за коса-бижу, което може да стане не само забележително скоба за косата, но и очарователен малък подарък за момичето, дъщеря, съпруга или на никого.

Color:
Pink, Black, Red, Purple, Blue
❤Package Included:
4Pcs/5Pcs/6Pcs/8Pcs/10Pcs * Volumizing Hair Clips :

Продукти в категория..