• New
5 Инструмент за източване на кабели 1,9‑3,0 мм за заплитането на кабели за Работещи Техници, Електротехници и Монтажници, Сигурен Инструмент за снаждане на кабели (ор?
zoom_in

5 Инструмент за източване на кабели 1,9‑3,0 мм за заплитането на кабели за Работещи Техници, Електротехници и Монтажници, Сигурен

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

Устройство за източване на влакното : Устройство за източване на оптично влакно е с компактен дизайн, лесен за работа, му е лесно поранить ръце, и вие можете лесно да побеждавам, без да уврежда влакнаДизайн с отворен капак : Дизайн с отворен капак значително улеснява поставянето на оптични влакна и в голяма степен подобрява работата си.Чиста почистване : използва се за оптоволоконному кабел с диаметър 1,9-3,0 мм, устройство за източване на кабели с остър нож осигурява чиста хоризонтална зачистку.Здрав материал : Корпус на устройството за уплътняване на кабели е изработен от PVC материал с добра здравина и устойчивост на износване, с индустриални стоманени остриета, ефективен и остър.Проста переноска : Благодарение на леко тегло и компактен размер инструмент за заплитането на кабели, може лесно да се пренасят на открито. Устройство за източване на влакното : Устройство за източване на оптично влакно е с компактна структура, лесна за работа и не е толкова лесно да се нарани ръцете си, може лесно да се свали, без да се уврежда влакна. Дизайн с отворен капак : Дизайн с отворен капак значително улеснява поставянето на оптични влакна и в голяма степен подобрява работата си. Чиста почистване : използва се за оптоволоконному кабел с диаметър 1,9-3,0 мм, устройство за източване на кабели с остър нож осигурява чиста хоризонтална зачистку. Здрав материал : Корпус на устройството за уплътняване на кабели е изработена от PVC-материал с добра здравина и устойчивост на износване, с индустриални стоманени остриета, ефективен и остър. Проста переноска : Благодарение на леко тегло и компактен размер инструмент за заплитането на кабели, може лесно да се пренасят на открито.Начин на приложение : Извадете продукт и се използва директно.Параметри : Тип на продукта : 5-проводный уред за източване на оптични влакна Модел : AUA-05 Приложимо диаметър на тръбата : приблизително 1,9 ~ 3,0 мм / 0,07 ~ 0,12 инча. Брой канали за източване на : 5 Материал на острието : инструментална стомана Материал на корпуса : PVC Осъществяване списък : 1 х 5-проводный уред за източване на оптични влакна Забележка : Използвайте с повишено внимание.

Item Type:
5 Wire Optical Fiber Stripper
Model:
AUA-05
Applicable Pipe Diameter:
Approx. 1.9 ~ 3.0mm / 0.07 ~ 0.12in.
Number of Stripping Channels:
5
Blade Material:
Tool Steel
Casing Material:
PVC
Package List:
1 x 5 Wire Optical Fiber Stripper:
Note:
Use with caution :

Продукти в категория..