• New
Титуляр чаши за вода към количката XWOZYDR с калъф за мобилен телефон Подходяща за универсални аксесоари от ABS-пластмаса Две в едно (Цвят: черен)
zoom_in

Титуляр чаши за вода към количката XWOZYDR с калъф за мобилен телефон Подходяща за универсални аксесоари от ABS-пластмаса Две в едно

BGN 32.40

Наличност
check Налично за поръчка

Материал : ABS-пластмаса Поставка за чаши за тролей "Две в едно".Детска бутилка / чаша за вода + мобилен телефон са предназначени за посрещане на нуждите на бебета и майки и удобство при пътуване. Нескользящая уплътнение, TPR.Мека силиконова уплътнение предпазва корпуса чаши от драскотини и в същото време улавя корпус чаша, защитен от разклащане и падане на ухабистых пътищата. Подходящ за различни чаши.Решете проблема, свързани с това, че няма къде да се постави пътна чаша. Материал за защита на околната среда, по-надежден.Използвайте екологично чист материал ABS, безопасен и без мирис, по-търпелив.Материал : ABS-пластмаса. Поставка за чаши за тролей "Две в едно".Детска бутилка / чаша за вода + мобилен телефон са предназначени за посрещане на нуждите на бебета и майки и удобство при пътуване. Нескользящая уплътнение, TPR.Мека силиконова уплътнение предпазва корпуса чаши от драскотини и в същото време улавя корпус чаша, защитен от разклащане и падане на ухабистых пътищата. Подходящ за различни чаши.Решете проблема, свързани с това, че няма къде да се постави пътна чаша. Материал за защита на околната среда, по-надежден.Използвайте екологично чист материал ABS, безопасен и без мирис, по-търпелив. Поставка за чаши за тролей "Две в едно".Детска бутилка / чаша за вода + мобилен телефон са предназначени за посрещане на нуждите на бебета и майки и удобство при пътуване. Нескользящая уплътнение, TPR.Мека силиконова уплътнение предпазва корпуса чаши от драскотини и в същото време улавя корпус чаша, защитен от разклащане и падане на ухабистых пътищата. Подходящ за различни чаши.Решете проблема, свързани с това, че няма къде да се постави пътен кубок4. Материал за защита на околната среда, по-надежден.Използвайте екологично чист материал ABS, безопасен и без мирис, по-търпелив.Технически характеристики : - Трябва ли да внесете : Материал : ABS-пластикцвет : черен J4077, сив J4077, синьо J4077, плът цвят J4077, тъмно синьо J4077, жълто Ј4077упаковка в пакет : 1 * поставка за Чаши на количка с мрежа за съхранение с голям капацитет насладете се на чистота на работния плот.

Продукти в категория..