• New
Toyvian 12 бр., играчка за ези и улов на лепкави топки, интерактивни играчки, изсмукване играчки за деца, ловящие топки, забавни играчки за деца, топки на присоске. Изсмук?
zoom_in

Toyvian 12 бр., играчка за ези и улов на лепкави топки, интерактивни играчки, изсмукване играчки за деца, ловящие топки, забавни играчки

BGN 53.16

Наличност
check Налично за поръчка

ТОПКИ-ИЗДЪНКА за ДЕЦА - Нашите продукти са добре изработени и остави у вас приятни впечатленияЗАБАВНИ ИГРАЧКИ - общо дванадесет хвърляне на топки могат да отговорят на нуждите за ежедневна употреба.Детски изсмукване на топки - Креативните и интересни хвърляне на топки могат не само да доставят удоволствие на децата, но и да помогне за подобряване на координацията на ръцете и очите.ИЗСМУКВАНЕ на ТОПКИ - Развиват силата на ръцете на децата и обучава визуално-моторна координация.Те са интересни и познавательны, а мултиплейър игра още по-забавно.СКАЧАЩИ ТОПКИ - Ярки цветове могат да привлекат вниманието на децата.ТОПКИ-ИЗДЪНКА за ДЕЦА - Нашите продукти са добре изработени и остави у вас приятни впечатления.ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ - общо дванадесет хвърляне на топки могат да отговорят на нуждите за ежедневна употреба.Детски изсмукване на топки - Креативните и интересни хвърляне на топки могат не само да доставят удоволствие на децата, но и да помогне за подобряване на координацията на ръцете и очите.ИЗСМУКВАНЕ на ТОПКИ - Развиват силата на ръцете на децата и обучава визуално-моторна координация.Те са интересни и познавательны, а мултиплейър игра още по-забавно.СКАЧАЩИ ТОПКИ - Ярки цветове могат да привлекат вниманието на децата.Списък на пакетите в 12 x топки на присоске Характеристики -Материал : Коприна, плат, лепкава играчка цел. -Цвят : лепкави топки случайно цвят. -Размер : Около 6,00 X6,00 X6,00 см/2,36 X2,36 X2,36 инча забавни играчки. -Забавни играчки, може да донесе много смях и вълнуващи преживявания на децата, които хвърлят топки. -Те могат да регулират баланса между леви и десни полушариями на мозъка, т. баланс между логическо мислене, решения и пространствен контрол интересни смучат топки. -Те също могат да бъдат интерактивни играчки за родители и деца.Следвайте бебето си, за да се подобри взаимодействието на родителите и на децата с играчки топки. -Идеалният и образователен инструмент за игри на открито, забавни играчки. -Развитие на силата на ръцете на децата и тренирайте координацията на ръцете и очите.Те са интересни и обучение, както и мултиплейър игри-интересно ловят топки.Информация за Товарахобразовательные играчки за деца от всички възрасти!Идеални удобства за игри на парти доставят повече удоволствие на децата.

Продукти в категория..