• New
Aobao 3 бр. Измерване на напрежение Капацитет на батерията 10-100 В Морската RV Волтметър Капацитет на батерията 12 В 24 В М литиева батерия Индикатор на температурата по Фа?
zoom_in

Aobao 3 бр. Измерване на напрежение Капацитет на батерията 10-100 В Морската RV Волтметър Капацитет на батерията 12 В 24

BGN 9.99

Наличност
check Налично за поръчка

【Приложимо батерия】 измерване на напрежение на капацитета на батерията е подходяща за литиева батерия 10-100 В (12 24 36 48 60 В), оловно-киселинната батерия и т 【2 режима на работа】 Монитор капацитет на батерията разполага с LCD дисплей, който не само може ясно да показва капацитета на батерията и напрежението, но също така може да показва температурата по Фаренхайт или Целзий, два вида режими могат лесно да се пренасочват. 【Функция за защита】 Той е оборудван с добре свършена заден капак за батерия защита от нараняване и прах. (По подразбиране : оловно-кисели батерии с напрежение 24 волта. 【Лесна инсталация】 С удаляемой клеммой окабеляване, червен проводник на положителна, а черния проводник на отрицателна, бял с щепсел с електронна защита се свързва към конектора тестер, което е удобно за вашата инсталация и съхранение. 【Multi Applications】 Измерване на напрежение капацитет на батерията може да се използва като зададено измерване на напрежението на батерията, тестер капацитет на батерията и панел индикатор на температурата за кола, морската, на колата, на лодката, и т., Измерител на зареждане на батерията.Измерител на зареждане на батерията.Монитор капацитет на батерията 10-100 В м напрежение капацитет на батерията морския микробуса на колела 12 В 24 В монитор литиева батерия индикатор на температурата по Фаренхайт метър.Измерване на напрежение на капацитета на батерията може да се използва като зададено измерване на напрежението на батерията, тестер от капацитета на батерията и панел индикатор на температурата за автомобили, морски пехотинци, джипове, лодки и други превозни средства.Характеристики : 1. Измерване на напрежение на капацитета на батерията не само може да показва капацитета на батерията и напрежението, но също така може да показва температурата по Фаренхайт или Целзий, два вида режими могат лесно да се пренасочват. Проектиран с помощта на превключвател за включване / изключване. Той е оборудван с добре свършена заден капак за батерия защита от нараняване и прах.И клемма за теглене на кабели, удобна за вашата инсталация и съхранение.Параметри : Работно напрежение : 10-100 В Консумирана мощност : 8-10 мА Показана стойност : Процент от капацитета на батерията, напрежението, температурата по Фаренхайт Применимая спецификация на батерията : литиево-йонна батерия dc 10-100 В оловно-кисели батерии и т.

DC 10-100V lithium battery, lead-acid battery etc. Screen color:
Blue back-light, colored font LCD display Working environment temperature

Продукти в категория..