• New
YFYIQI Измерител на срока на експлоатация на батерията Тестер на Стареене на Батерията Тестер е Устройство с Входен рейтинг 300 W/150/30A RS232C и Интерфейс за Треньор на VFD Ди?
zoom_in

YFYIQI Измерител на срока на експлоатация на батерията Тестер на Стареене на Батерията Тестер е Устройство с Входен рейтинг 300 W/150/30A

BGN 46.86

Наличност
check Налично за поръчка

1 Измерване на продължителността на живот на батерията - това е една от вида на електронната натоварване, който може да работи независимо.Той предоставя четири вида режим на работа с натоварване : CC, CV, КП, КР и достига функция за тестване на продължителността на живот на батерията на национален стандарт. Поддържа 485 интерфейс и интерфейс RS232 C.Съвместима със стандартен протокол SCPI, което прави програмата competer по-удобно.It може да се използва за проверка на общото захранване на кабели и ключове, а също и за проверка на продължителността на живот на батерията на стареене.Точността : точността на волтметър : 0,05% Точност амперметра : 0,1%. Други функции : VFD дисплей, дистанционно тест 4 W, интелигентно охлаждане. Измерване на продължителността на живот на батерията - това е една от вида на електронната натоварване, който може да работи независимо.Той предоставя четири вида режим на работа с натоварване : CC, CV, КП, КР и достига функция за тестване на продължителността на живот на батерията на национален стандарт. Поддържа 485 интерфейс и интерфейс RS232 C.Съвместима със стандартен протокол SCPI, което прави програмата competer по-удобно.It може да се използва за проверка на общото захранване на кабели и ключове, а също и за проверка на продължителността на живот на батерията на стареене.Точността : точността на волтметър : 0,05% Точност амперметра : 0,1%. Други функции : VFD дисплей, дистанционно тест 4 W, интелигентно охлаждане.YFYIQI Измерител на срока на експлоатация на батерията Тестер на стареене на батерията на Уреда за тестване с мощност 300 W напрежение /150/30 A RS232 C и интерфейс за управление на VFD дисплей Преглед : 1. Измерване на продължителността на живот на батерията-това е една от вида на електронната натоварване, който може да работи независимо.Той предоставя четири вида режим на работа с натоварване : CC, CV, КП, КР и достига функция за тестване на продължителността на живот на батерията на национален стандарт.Той е снабден с всички функции AT8512, като функция на транзита тестване на функция за изготвяне на списъка и функция за интегрирано тестване.И добавя функцията за проверка на срока на експлоатация на батерията.Писане на документи е опростена и се използва вграден редактор на документи, а не софтуера на вашия компютър. Поддържа 485 интерфейс и интерфейс RS232 C.Съвместима със стандартен протокол SCPI, което прави програмата competer по-удобно.It може да се използва за проверка на общото захранване на кабели и ключове, а също и за проверка на продължителността на живот на батерията на стареене.

Продукти в категория..