• New
FSJKZX Спортен нарукавник срещу разтягане на Тънка секция за избърсване на потта, дишаща мъжки и женски Еластичен професионален баскетболен костюм със същия стил (Цв?
zoom_in

FSJKZX Спортен нарукавник срещу разтягане на Тънка секция за избърсване на потта, дишаща мъжки и женски Еластичен професионален

BGN 3.33

Наличност
check Налично за поръчка

【Пет основни предимства】 : силна еластичност, силно усвояването на пот, стилна и щедра, удобна материя, издръжлив, дава ви по-добър опит от спорт 【Функция на продукта】 : увеличава силата на китката, има определен защитен и улесняване на действие при опън лучезапястного става, в същото време е подходяща за усвояване на пот и защита, удобен и моден. 【Приложимо към】 : Подходяща за баскетбол, тенис, бадминтон, тенис на маса, бягане, катерене и други спортове. 【Комфорт при използването】 : Поставка за китката идеален за активните потребители.Поставка за китката е предназначена за лесна поддръжка, защита на китките си, за запазване на прохлада и комфорт, а също и за това, за да направите упражнението по-удобно. 【Многоцелеви】 : Осигурява подкрепа по време на физически натоварвания, помага за облекчаване на болката и отока, поддържа китката, е подходящ за начинаещи и за професионалисти, и физически упражнения, подходящи за вдигане на тежести, преса, определяне на обема упражнения, пауэрлифтинга, лицеви опори, апликации и т. 【Пет основни предимства】 : силна еластичност, силно усвояването на пот, стилна и щедра, удобна материя, издръжлив, дава ви по-добър опит от спорт. 【Функция на продукта】 : увеличава силата на китката, има определен защитен и улесняване на действие при опън лучезапястного става, в същото време е подходяща за усвояване на пот и защита, удобен и моден. 【Приложимо към】 : Подходяща за баскетбол, тенис, бадминтон, тенис на маса, бягане, катерене и други спортове. 【Комфорт при използването】 : Поставка за китката идеален за активните потребители.Поставка за китката е предназначена за лесна поддръжка, защита на китките си, за запазване на прохлада и комфорт, а също и за това, за да направите упражнението по-удобно. 【Многоцелеви】 : Осигурява подкрепа по време на физически натоварвания, помага за облекчаване на болката и отока, поддържа китката, е подходящ за начинаещи и за професионалисти, и физически упражнения, подходящи за вдигане на тежести, преса, определяне на обема упражнения, пауэрлифтинга, лицеви опори, летви и т. Това е висок клас спортен бандаж за китките, подходящ за хора, занимаващи се със спорт и фитнес, за по-добра защита на китките по време на упражнения, стабилизиране на китките при пейка преса, както и за защита и подкрепа по време на транспортирането на тежести, като ви помага да сте уверени в weight.

Продукти в категория..