• New
Колан за вдигане на тежести за фитнес-зала, сверхпрочная и удобна поддръжка на гърба за вдигане на тежести (Цвят: зелен, размер: 78-87)
zoom_in

Колан за вдигане на тежести за фитнес-зала, сверхпрочная и удобна поддръжка на гърба за вдигане на тежести (Цвят: зелен, размер:

BGN 2.67

Наличност
check Налично за поръчка

? ▶ Двойна сила◀Този колан за вдигане на тежести е изработена от устойчив материал със здрави шевове, предотвращающей скъсване на ремъка под наляганеТой е предназначен както за мъже, така и за жени. ? ▶Двухрядные 10 дупки◀10 добре проектирани дупки в комбинация с еластична двойни шевове увеличават компактност и гъвкавост на мъжки и женски колани за вдигане на тежести, като им помага да изпълняват упражнения, по време на дълги сесии тренировка с тежести. ? ▶ Реверсивная кожа◀ По-удобен, здрав и дълъг живот.Подходяща дебелина и ширина.Колан за вдигане на тежести осигурява допълнителна сила, интензитет и подкрепа на гърба и корема. Подходящ за крос-тренировки, вдигане на тежести и ежедневна фитнес, този колан за фитнес - чудесен начин да се предотврати нараняване на гърба. ? ▶Аксесоар шевове◀Този колан за вдигане на тежести подсилен висококачествена шевове за допълнителна здравина и гъвкавост, като се гарантира, че той ще издържат на интензивна употреба в продължение на следващите години. ? ▶ Размер на изделия◀ S : 57-77 см/21,6-30,3 инча, M : 78-87 см/30,7-34,2 инча, L : 88-97 см/34,6-38,1 инча, XL : 98-114 см/38,5-44,8 инча. ? ▶ Двойна сила◀Този колан за вдигане на тежести е изработена от устойчив материал със здрави шевове, предотвращающей скъсване на ремъка под налягане.Той е предназначен както за мъже, така и за жени. ? ▶Двухрядные 10 дупки◀10 добре проектирани дупки в комбинация с еластична двойни шевове увеличават компактност и гъвкавост на мъжки и женски колани за вдигане на тежести, като им помага да изпълняват упражнения, по време на дълги сесии тренировка с тежести. ? ▶ Реверсивная кожа◀ По-удобен, здрав и дълъг живот.Подходяща дебелина и ширина.Колан за вдигане на тежести осигурява допълнителна сила, интензитет и подкрепа на гърба и корема. Подходящ за крос-тренировки, вдигане на тежести и ежедневна фитнес, този колан за фитнес - чудесен начин да се предотврати нараняване на гърба. ? ▶Аксесоар шевове◀Този колан за вдигане на тежести подсилен висококачествена шевове за допълнителна здравина и гъвкавост, като се гарантира, че той ще издържат на интензивна употреба в продължение на следващите години. ? ▶ Размер на изделия◀ S : 57-77 см/21,6-30,3 инча, M : 78-87 см/30,7-34,2 инча, L : 88-97 см/34,6-38,1 инча, XL : 98-114 см/38,5-44,8 инча. ❤️ Характеристики колан за вдигане на тежести - Носенето на колан за вдигане на тежести по време на силова тренировка, помага за укрепване на коремната преса и за подобряване на баланса, което е изключително важно за вашата обща физическа форма.

Продукти в категория..