• New
Нов метален мрамор Lon0167 се Отличава с висока скорост на пробиване, надеждна ефективност, спирала свредло с диаметър 6,2 мм, 5 бр. (id: ef4 6e 43 920)
zoom_in

Нов метален мрамор Lon0167 се Отличава с висока скорост на пробиване, надеждна ефективност, спирала свредло с диаметър 6,2 мм, 5 бр.

BGN 1.00

Наличност
check Налично за поръчка

Име на продукта (издръжлив на употреба) : Спиральное тренировка; Характеристики : (най-новите технологии) Пряко с бормашина дупка в продукта висок клас; Материал : HSS Цвят : безупречен бронзов тон, тъмно сив; Ненадминат диаметър длета : 6,2 мм/0,24 инча; уникален диаметър на отвора за тренировки : 6,2 мм /0,24 инча. Внимателно подбрани дължина на канала : 62 мм/2,44 инча; Обща дължина : невероятна Обща дължина.9 инча ненадминат : 100 mm / 3.9 инча; нето Тегло : квинтесенцията на 81 г. за Осъществяване на съдържанието на перфектното качество на изработка : Осъществяване на Съдържанието; 5-чист тренировки за пресукване на : 5 тренировки за пресукване.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Спиральное тренировка HSS на разумна цена с директен отвор за пробиване, с остър спирала пазом за производство.Широко се използва за препоръчания пробиване на метал и мрамор, лесен за инсталиране.Спиральное тренировка се използва с електрически сверлильным машина.(тук не са включени).

Продукти в категория..