• New
Колан за вдигане на тежести за мъже и Жени, Николов за екстремна вдигане на тежести, Сила, кацане (Цвят: 7,5 см кафяв, Размер: 80-100)
zoom_in

Колан за вдигане на тежести за мъже и Жени, Николов за екстремна вдигане на тежести, Сила, кацане (Цвят: 7,5 см кафяв, Размер: 80-100)

BGN 1.33

Наличност
check Налично за поръчка

? ▶ Двойна сила ◀ Този колан за вдигане на тежести е изработена от устойчив материал със здрави шевове, предотвращающей скъсване на ремъка под наляганеТой е предназначен както за мъже, така и за жени. ? ▶ Двоен обтегач ◀ Два поредица от внимателно проектирани дупки в комбинация с еластична двойни шевове увеличават компактност и гъвкавост колан за вдигане на тежести за мъже и жени, като им помага да действат по време на дълги сесии тренировка с тежести. ? ▶ Технология за автоматично заключване на ◀ Придружени от система за автоматично заключване, който позволява по-бързо да се премине от леки до тежки обществото и позволява да се регулира степента на затягане по индивидуална поръчка; с быстросъемной катарама за изключително лесно поставяне и отнемане. ? ▶Вшитая арматура◀ Този колан за вдигане на тежести оборудвани с висококачествени вшитым засилените за допълнителна здравина и устойчивост, гарантиращи, че той ще издържи години на интензивно използване. ? ▶ Размер на изделия◀ S : 50-78 см/19,6-30,7 инча; M : 70-90 см/27,5-35,4 инча; L : 80-100 см/31,4-39,3 инча. ? ▶ Двойна сила ◀ Този колан за вдигане на тежести е изработена от устойчив материал със здрави шевове, предотвращающей скъсване на ремъка под налягане.Той е предназначен както за мъже, така и за жени. ? ▶ Двоен обтегач ◀ Два поредица от внимателно проектирани дупки в комбинация с еластична двойни шевове увеличават компактност и гъвкавост колан за вдигане на тежести за мъже и жени, като им помага да действат по време на дълги сесии тренировка с тежести. ? ▶ Технология за автоматично заключване на ◀ Придружени от система за автоматично заключване, който позволява по-бързо да се премине от леки до тежки обществото и позволява да се регулира степента на затягане по индивидуална поръчка; с быстросъемной катарама за изключително лесно поставяне и отнемане. ? ▶Вшитая арматура◀ Този колан за вдигане на тежести оборудвани с висококачествени вшитым засилените за допълнителна здравина и устойчивост, гарантиращи, че той ще издържи години на интензивно използване. ? ▶ Размер на изделия◀ S : 50-78 см/19,6-30,7 инча; M : 70-90 см/27,5-35,4 инча; L : 80-100 см/31,4-39,3 инча. ❤️ ▶Характеристики колан за вдигане на тежести◀ -Носенето на колан за вдигане на тежести по време на силова тренировка, помага за укрепване на коремната преса и за подобряване на баланса, което е изключително важно за вашата обща физическа форма.

Продукти в категория..