• New
Закачалка за шапки Aurofyx, куки за шапки, Органайзер за футбол потници, бейзболни шапки на стената, без пробиване, лепкава стенен държач за шапки, закачалка 12 бр.
zoom_in

Закачалка за шапки Aurofyx, куки за шапки, Органайзер за футбол потници, бейзболни шапки на стената, без пробиване, лепкава

BGN 9.10

Наличност
check Налично за поръчка

【Закачалки за футбол потници, бейзболни шапки】 : Можете да видите всяка шапка и да намерите това, което ви трябва, за 3 секунди, вземете си шапка с закачалки за шапки и напред! 【Силни стенни куки за шапки】 Подобрение, въз основа на реални отзиви на купувачи, с помощта на вносни супер лепило. 【Без пробиване】 : Държач за шапки използва здрав лепило, пирони или пробиване не се изисква. здрав и прочныйкоторый капацитет до 3 кг.Препоръчва се изчистване на стената пред оклейкой и използват след 12 часа оклейки. 【Декор】: Поставете куките за шапки, така, както бихте искали да създадете стилна магазинът за шапки.дръжте ги в леснодостъпно място, в близост до входната врата, в спалнята или навсякъде, където позволява малко място на стената.покажете вашите наградни бейзболни шапки!. 【Подарък за любителите на шапки 】 : Нашите куки ще помогнат да организирате вашите шапки и да ги покажете в собствения си стил, ще добави цветове в стаята на тези, които обича бейзбол, това също е добър подарък за приятелите си, които обичат бейзбол.Защо избрахте нас? 1. Използвайте нашите закачалки за футбол потници, бейзболни шапки, можете да видите на всяка шапка и да намерите това, което ви трябва за 3 секунди, вземете си шапка с закачалки за шапки и напред! 2. Поставете закачалка за шапки така, както бихте искали да създадете стилна магазинът за шапки.дръжте ги в леснодостъпно място, в близост до входната врата, в спалнята или във всяко друго място, където позволява малко място на стената.покажете вашите наградни бейзболни шапки! 3. Никакви пирони или пробиване не се изисква!Параметри Материал : ABS-пластмаса лепило : 3 м Максимално тегло на лепилото : 3 кг Количество : 12 броя Цвят : черен Размер : 1,8x1,3x1,2 инча Препоръка : 1. Пазете повърхността, към която искате да приклеиться, чиста и суха. Подходяща площ включва готовият дърво, плочки, пластмаса, метал, стъкло и мрамор.Как да използвате? 1. Свалям лепкава покритие от задната страна на стойка за шапки 2. Закрепете куката в желаното положение (препоръчва се да се инсталира на по-гладка повърхност, а не на грапава стена) 3. Здраво натиснете в продължение на 30 секунди. Изчакайте 24 часа преди да закачите шапка.Как да се освободите от самозалепващи куки?Ние ви препоръчваме да се отопляват кука / лепило с помощта на сешоар и бавно свали куката от стената, като се започне от върха.

Продукти в категория..