• New
Kleenplus Магически Кон Еднорог Сладолед Карикатура Модерен Кръпка Стикер за Сладолед Занаятчийски Ленти САМ Бродирана Апликация Пришитая Желязна Нашивка Емблемата ?
zoom_in

Kleenplus Магически Кон Еднорог Сладолед Карикатура Модерен Кръпка Стикер за Сладолед Занаятчийски Ленти САМ Бродирана Апликация Пришитая

BGN 3.33

Наличност
check Налично за поръчка

Размер : 4 X2 инча / е Показано на следващата фигураИнструкция за проглаживанию : . Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и топлина лист с обратната страна на пластира. Нанесете заплату на точното място плат, който искате да декорирате. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Гаранция за 100% удовлетвореност.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.Ние правим всичко възможно, за да се гарантира, че всеки клиент е напълно доволен.Ако има проблем, кажи ни!Ние ще се радваме да помогнем.

Продукти в категория..