• New
ILAME 5 В 12 В 24 В Задейства високо и ниско Ниво 1 Канален Модул Интерфейс съвет Щит за AVR DSP ARM MCU на Ниско ниво (Цвят: червен 12)
zoom_in

ILAME 5 В 12 В 24 В Задейства високо и ниско Ниво 1 Канален Модул Интерфейс съвет Щит за AVR DSP ARM MCU на Ниско ниво (Цвят: червен

BGN 3.33

Наличност
check Налично за поръчка

Червеното реле поддържа стартирането на високо и ниско уровняв син реле се поддържа стартиране на ниско уровнямодуль описание : 1 в модула се използва реле истинско качество, нормално отворени интерфейси максимално натоварване : AC 250/10 A, DC 30/10 A; 2. се използва изолация SMD-оптрона, управляващото способност, стабилна производителност; тече ток 5 ma; 3. Работно напрежение модул 5 В 12 В 24 В; 4. модул могат да бъдат високи или ниски, с помощта на спусъка настройките на джъмперите; 5. срив дизайн, дори и ред за управление разкъсан, реле няма да работи; 6. индикатор на захранването (зелен) индикатор за състоянието на релета (червено)7. дизайн на потребителския интерфейс съответства на човешката природа, всички интерфейси са достъпни чрез клеммные проводници директно подключения8. размер на модул : 50 мм * 26 мм * 18,5 мм (Д * Ш * В) Интерфейс на модула : 1. DC + : положителен източник на захранване (VCC) 2. DC- : отрицателен източник на захранване (GND) 3. IN : може да се изходи реле за високо или ниско ниво : 1. НЕ е нормално circuited интерфейс реле 2. COM : Общи интерфейсни Ретрансляции3. NC : нормално затворен интерфейс реле Възможности за стартиране на високо и ниско ниво : Това е изходна точка на ниско ниво при свързване на джъмперите към ниска контакт и да предизвика високо ниво при свързване на джъмперите към висока контакт Описание на продукта : 1, Модул отговаря на международните стандарти за безопасност, канавка, за изолиране на зоната на натоварване на зоните на контрол; 2, истинска реле 3, с инструкции по отношение на храненето и действието на релета, не свети при изключване; 4, Когато в сигнал на отдалечения терминал на сигнала, като цяло терминал и е нормално запускаемой проводимост; 5, такса развитие на микроконтролера може да се използва като модул, който може да се използва като елемент за управление на битова техника; 6, система за контрол на сигнала е постоянен или променлив ток, за да може да управлява товар ac 220 В; 7, Има нормално circuited и нормално затворен контакт; 8, сини клеми KF301 за контрол на линия са по-удобни.Описание на високо и ниско спусъка, приятели, не разбирате, обърнете внимание на : Спусъка на високо ниво - това е напрежение на задействане между входа на сигнала и на земята, което може да бъде по-ниска.

Продукти в категория..