• New
Бури.Радиоуправляемая лодка CK 3PACK, лодки с дистанционно управление за деца и възрастни, Високоскоростна лодка с дистанционно управление 10 км/ ч, 2,4 G, Бързи радио-упр?
zoom_in

Бури.Радиоуправляемая лодка CK 3PACK, лодки с дистанционно управление за деца и възрастни, Високоскоростна лодка с дистанционно управление

BGN 23.83

Наличност
check Налично за поръчка

Лодка с дистанционно управление- 3 серии по радиоуправляеми лодки с дистанционно управление за деца /възрастни, оборудвани с 6 х перезаряжаемыми панели (3 батериите са вътре в лодката), 3 х дистанционно управление, 3 х USB кабел за зареждане, 3 х ръководство за потребителя, 3 х отвертка, най-добрият подарък за деца, само когато лодката се спуска на вода, месинг витлото е в контакт с вода, след това той ще бъде под напрежение (3) При съхранение на лодки трябва опити да отстраните батерията. (4) Не оставяйте батерията се зарежда за през нощта.Време е безопасна за зареждане е 1 час. (5) Ако кабина случайно наводни, моля, отворете капака, за да изсъхне на лодката. (6) за работата, те трябва да бъдат във водата, в противен случай лодки не се свърже с администраторите.

Продукти в категория..