• New
Штангенциркуль Utoolmart с нониусом 150 мм/5.9 инча от неръждаема Стомана, инструмент за Измерване за прецизни измервания на дълбочината отвън на Вътре (Бяла) 1 бр.
zoom_in

Штангенциркуль Utoolmart с нониусом 150 мм/5.9 инча от неръждаема Стомана, инструмент за Измерване за прецизни измервания на дълбочината

BGN 6.52

Наличност
check Налично за поръчка

【Размери】- Штангенциркуль с нониусом; Материал : неръждаема стомана; Точност : 0,01 мм; Обхват на измерване : 200 мм / 7,9 инча 【Високо качество】-Висококачествена неръждаема стомана, здрава, прецизна и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Най-добрият штангенциркуль за резбар, дърводелец, шлосер, техника,-механика. 【Лекота на работа】 - Calipers с нониусом по-трайни, отколкото calipers с циферблат, защото при тях няма вътрешни движещи се части.Въпреки че цифровата calipers лесно се чете благодарение на екрана, calipers с нониусом, по-надеждни!. 【Дизайн】-Изработен от пластмаса, батерия, не се изисква.Идеалният инструмент за учене през целия употреба.Пързалка гладък, без грапавини.Вграден дълбоко прът.Добре полиран повърхност, упорит, издръжлив дизайн. 【Широко приложение】- Calipers с нониусом обикновено се използват в области като обработка на метали, машини, механична обработка и дърводелски бизнес.Използва се за измерване на вътре / отвън / стъпки / дълбочина, което на практика отговаря на всички основни изисквания за точност на измерване.

Продукти в категория..