• New
B Baosity Велоергометър Скоростомер Велосипеден Компютър Километража Велосипеден Скоростомер Цифров Дисплей на Преносим Монитор за Вътрешно Наем Домашен Фитнес Сал?
zoom_in

B Baosity Велоергометър Скоростомер Велосипеден Компютър Километража Велосипеден Скоростомер Цифров Дисплей на Преносим Монитор

BGN 20.33

Наличност
check Налично за поръчка

[МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] Велокомпьютер може да следите развитието на вашата тренировка с използване на цифров дисплей, който показва време, скорост, разстояние, калории [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Дигитален дисплей е лесен за инсталиране и е съвместим с повечето упражнения мотори и писти. [ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ] Часова изработени от висококачествени полипропиленови материали, които са предназначени за по-дълъг живот и да издържат на интензивни физически натоварвания. [Сърцето] Екстри : черен с пульсометром, жълто, без пульсометра, се избират в съответствие с вашите нужди.Функция пульсометра ви позволява да следите своя пулс и поддържане на безопасен и ефективен режим на тренировки. [УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ] на Компютъра, за да упражняват мотори, съвместима с широка гама от марки и модели, симулатори - упражнения мотори, велотренажерных наем. [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] Велокомпьютер може да следите развитието на вашата тренировка с използване на цифров дисплей, който показва време, скорост, разстояние, калории. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Дигитален дисплей е лесен за инсталиране и е съвместим с повечето упражнения мотори и писти. [ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ] Часова изработени от висококачествени полипропиленови материали, които са предназначени за по-дълъг живот и да издържат на интензивни физически натоварвания. [Сърцето] Екстри : черен с пульсометром, жълто, без пульсометра, се избират в съответствие с вашите нужди.Функция пульсометра ви позволява да следите своя пулс и поддържане на безопасен и ефективен режим на тренировки. [УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ] на Компютъра, за да упражняват мотори, съвместима с широка гама от марки и модели, симулатори - упражнения мотори, велотренажерных наем.Добре дошли в нашия магазин.Ако обичате спорта и активната почивка, ние ще предоставим това, което искате, и преподнесем ви много изненади.Описание : - [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] Велокомпьютер може да следите развитието на вашата тренировка с използване на цифров дисплей, който показва време, скорост, разстояние, калории. - [Сърцето] Екстри : черен с пульсометром, жълто, без пульсометра, се избират в съответствие с вашите нужди.Функция пульсометра ви позволява да следите своя пулс и поддържане на безопасен и ефективен режим на тренировки.

- Material:
PP
- Optional:
Black color with Heart Rate Monitor / Yellow color WITHOUT Heart Rate Monitor
Size Chart:
20cmx20.3cm/7.87inchx7.99inch:
Package Includes:
1 Piece Bike Speedometer:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Продукти в категория..