• New
Ракита Слама Кошче за отпадъци DECHOUS: кош за Отпадъци, Ракита, Ваза, Декоративен съд, Спалня, Офис, Малки Кофи за Боклук, Изплетен кош за Отпадъци, Плот, Контейнер за До?
zoom_in

Ракита Слама Кошче за отпадъци DECHOUS: кош за Отпадъци, Ракита, Ваза, Декоративен съд, Спалня, Офис, Малки Кофи за Боклук, Изплетен

BGN 3.00

Наличност
check Налично за поръчка

✨ Идеално ще допълни вашия дом някакъв съзнание селски чарШироко се използва, може да се използва и като ваза, държач за химикалки, идеалното многофункционално решение за съхранение. структура, скелетна конструкция в комбинация с пространството, е строго производство, изключителен дизайн. ✨ Дизайн е изпълнен в пасторальном стил, свеж и шикозен, стилен и практичен.Лек и лесно се закача на стената, той ще се превърне в чудесна украса за вашия дом, градина, тераси и т. Дизайн, тъкани на ръка от ратан, изпълва количката селска атмосфера и е приятно за декорация на дома. ✨ Край красиво и нежно преплетени, това не е практично кофа за боклук, но и украсата на дома.Придайте повече красота и чар пространството на хола и доведете удобство на всекидневния живот. ✨ Атрактивен декор, който ще изглежда чудесно в центъра на масата или на рафт, полицата рафт или на щанда.Тази ваза за цветя ще бъдат добър подарък за нов дом, за приятелите, семейството или любимия. ✨ Сплетен от слама уникален дизайн и красив, декоративни и практични.Отличен за монтаж върху плот тоалетна масичка в банята, кухненския плот.Подходящ за най-различни места, като например у дома, хотели, офиси, ресторанти и други места. ✨ Идеално ще допълни вашия дом някакъв съзнание селски чар.Широко се използва, може да се използва и като ваза, държач за химикалки, идеалното многофункционално решение за съхранение. структура, скелетна конструкция в комбинация с пространството, е строго производство, изключителен дизайн. ✨ Дизайн е изпълнен в пасторальном стил, свеж и шикозен, стилен и практичен.Лек и лесно се закача на стената, той ще се превърне в чудесна украса за вашия дом, градина, тераси и т. Дизайн, тъкани на ръка от ратан, изпълва количката селска атмосфера и е приятно за декорация на дома. ✨ Край красиво и нежно преплетени, това не е практично кофа за боклук, но и украсата на дома.Придайте повече красота и чар пространството на хола и доведете удобство на всекидневния живот. ✨ Атрактивен декор, който ще изглежда чудесно в центъра на масата или на рафт, полицата рафт или на щанда.Тази ваза за цветя ще бъдат добър подарък за нов дом, за приятелите, семейството или любимия. ✨ Сплетен от слама уникален дизайн и красив, декоративни и практични.

Продукти в категория..