• New
Taipoilbow 1000 бр. Кристали без Поправки 4 Размера, Правоъгълни Кристали цвят Шампанско с плоска задна част, Кристално Чисти Стъклени Скъпоценни Камъни, Бижута за Дизайн ?
zoom_in

Taipoilbow 1000 бр. Кристали без Поправки 4 Размера, Правоъгълни Кристали цвят Шампанско с плоска задна част, Кристално Чисти Стъклени Скъпоценни

BGN 29.01

Наличност
check Налично за поръчка

Пратката включва : 1000 бр стъклени блестящи кристали за лепенки в 5 размера, с пинсети с добро качество и восъчен молив за подбор. универсални декорации : Тези скъпоценни камъни за нокти са универсални и могат да се използват в различни поделках.Нашите кристали за нокти придават блясък всичко, с което те се допират.Този ослепителен комплект с кристали незаменим за маникюр и scrapbooking.Декорации за нокти също могат да се използват като украса, за да придадат допълнителен блясък на всеки проект!Изберете вашия калъф за мобилен телефон с помощта на скъпоценни камъни ръчна изработка!Добавете малко побрякушек и накарай скъпоценни камъни ярко блести във всяка ситуация.Добро качество : приказно кристални кристали, изработени от стъкло, отличава се с приятна форма и красиви ограненными лица.Брой може да има малка грешка поради ръчно броене.Широко приложение : можете да използвате тези кристали, за да работи със собствените си ръце, дизайн на бижута, изработка на бижута, телефон, нийл-арт грим, лицето, очите, производство на пощенски картички, обувки, чанти, булчински рокли, книги, китара, таблети, регистрационните номера на автомобилите, настолни разбросов и така нататък. "Забележка : Тези стъклени кристали с равна задна част, не са стъклени камъни гореща фиксация, за тяхното залепване, трябва да използвате лепило, а лепило в комплекта не е включена.Малки предмети, които не са подходящи за деца под 3 години. Пратката включва : 1000 бр. стъклени блестящи кристали за лепенки в 5 размера, пинсети с добро качество и восъчни молив за подбор. универсални декорации : Тези скъпоценни камъни за нокти са универсални и могат да се използват в различни поделках.Нашите кристали за нокти придават блясък всичко, с което те се допират.Този ослепителен комплект с кристали незаменим за маникюр и scrapbooking.Декорации за нокти също могат да се използват като украса, за да придадат допълнителен блясък на всеки проект!Изберете вашия калъф за мобилен телефон с помощта на скъпоценни камъни ръчна изработка!Добавете малко побрякушек и накарай скъпоценни камъни ярко блести във всяка ситуация.Добро качество : приказно кристални кристали, изработени от стъкло, отличава се с приятна форма и красиви ограненными лица.

Продукти в категория..