• New
FANPL за Nintendo Switch OLED Калъф, Закрепляемый Защитен калъф за контролера Switch OLED и Joy Против с 2 дръжки за палеца под формата на котешки лапи (розова и синя)
zoom_in

FANPL за Nintendo Switch OLED Калъф, Закрепляемый Защитен калъф за контролера Switch OLED и Joy Против с 2 дръжки за палеца под формата

BGN 10.11

Наличност
check Налично за поръчка

【Ярки цветове】 : Откажете се от монотонна, на истински цветя, нека си табло OLED изглежда по-енергично 【Пълен набор от защита】 : защитете своите OLED-контролери Switch и Joy Con от ежедневни удари, надраскване, прах и пръстови отпечатъци. 【Идеална за засаждане】 : Дизайн с флип от облегалка, точен приятелка, ултра-тънък и се монтира в док-станция, лесна за разглобяване джойконов, не засяга използването на всички оригинални функции. 【Високо качество】 : Комфортен лек гланц усещане, с екологично чисти материали, приятни за кожата. 【Можете да получите】 : 1 x флип капак, 2 x калъф за джойконов Switch, 2 капачка за улавяне на палеца с кошачьим нокът, дългосрочно приятелско и безпроблемно обслужване на клиенти и други калъфи за ключове, моля, вижте "FANPL" (Забележка : За нормалното използване на го трябва да инсталирате правилно, този защитен калъф е подходящ само за версия Switch OLED 2021, други модели не са подходящи). 【Ярки цветове】 : Откажете се от монотонна, на истински цветя, нека си табло OLED изглежда по-енергично. 【Пълен набор от защита】 : защитете своите OLED-контролери Switch и Joy Con от ежедневни удари, надраскване, прах и пръстови отпечатъци. 【Идеална за засаждане】 : Дизайн с флип от облегалка, точен приятелка, ултра-тънък и се монтира в док-станция, лесна за разглобяване джойконов, не засяга използването на всички оригинални функции. 【Високо качество】 : Комфортен лек гланц усещане, с екологично чисти материали, приятни за кожата. 【Можете да получите】 : 1 x флип капак, 2 x калъф за джойконов Switch, 2 капачка за улавяне на палеца с кошачьим нокът, дългосрочно приятелско и безпроблемно обслужване на клиенти и други калъфи за ключове, моля, вижте "FANPL" (Забележка : За нормалното използване на го трябва да инсталирате правилно, този защитен калъф е подходящ само за версия Switch OLED 2021, други модели не са подходящи). 【Характеристики】 Цветни защитни дръжки могат да придават пикантност и жизненост на вашето преминаването на OLED Пълен набор от защита Намалява вредата игрални конзоли Лек и удобен, може да се използва и отделно, за да не деформират след продължителна употреба 【спецификация】 Съвместимост : подходящ само за Nintendo Switch OLED (не е подходящ за Nintendo Switch Lite) Продукт : Калъф Switch OLED Тегло : 53,5 г / 1,89 грама Дебелина 0,16 мм / 0,0063 инча Цвят : розов и син Материал : ABS-пластмаса (твърд калъф) 【Съвети】 1.

Продукти в категория..