• New
Cabilock Baby Organizer Детски Органайзер Кутия за подаръци в памет 2 елемента Държачи за зъби От Легирана Детски Организаторите За подаръци За спомен под формата На Мечка Со?
zoom_in

Cabilock Baby Organizer Детски Органайзер Кутия за подаръци в памет 2 елемента Държачи за зъби От Легирана Детски Организаторите За

BGN 2.00

Наличност
check Налично за поръчка

сплавВисококачествен калъф за детски подаръци с текстура на повърхността създава прост и щедър външен вид.Детски спомени съживи в изобилие, когато детето ви погледне вътре в тази кутия.Изящна изработка и качествени материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.Това трябва да бъде за новородени, бебета или грудничков.Всеки зъб има собствена стая, което прави цялата околната среда по-чиста и по този начин, добре поддържан.Гладка повърхност калъф за съхранение на зъби го прави безопасен за пръстите и дланите на вашето дете.Проектиран, за да се хареса на децата.Тази кутия за съхранение на млечни зъби се хареса както на децата, така и за възрастни.Описание Детска кутия за памет, предназначени за вашето дете.Когато те растат, зъбите ще станат добър елемент памет.За вашите деца има смисъл внимателно се отнасят към своите зъби.Всеки млечен зъб означава за детето си незабравими мигове на растежа, затова е много важно да се запази тези щастливи моменти.Характеристики -Цвят : сребрист -Материал : сплав -Размер : 5.69 инча-съживи Спомени от детството, когато детето ви погледне вътре в тази кутия.Изящна изработка и качествени материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли. -Е проектиран, за да се хареса на децата.Тази кутия за съхранение на млечни зъби се хареса както на децата, така и за възрастни. -Гладка повърхност калъф за съхранение на зъби го прави безопасен за пръстите и дланите на вашето дете. -Висококачествен калъф за детски подаръци с текстура на повърхността, създаващ прост и щедър външен вид. -Това трябва да е за новородени, бебета или грудничков.Всеки зъб има собствена стая, което прави цялата околната среда по-чиста и по този начин, добре поддържан .- Цвят : сребрист.- Размер : 5,5x4,5 см. на Помещение включва в себе си 2 кутии за зъби.

Продукти в категория..