• New
QFWCJ Набор от прибори От Неръждаема Стомана, Домакински тиган, комплект тенджери за супа, инструмент, двойна котела, Тиган със стъклен капак, Кухненски прибори (Цвят:
zoom_in

QFWCJ Набор от прибори От Неръждаема Стомана, Домакински тиган, комплект тенджери за супа, инструмент, двойна котела, Тиган със

BGN 44.78

Наличност
check Налично за поръчка

Высокопрочное връзката между дръжката и корпуса на тигана е здрав и надежденРавномерно усвояване на топлина, лесен контрол на температурата, бързо загряване.Благодарение на използването на антипригарного материал на дъното на тигана става незалепващо и лесен за почистване.Прозрачен капак от закалено стъкло с отвори за подаване на пара за визуализация на процеса на готвене и да се улесни контрол на температурата.Съвместим с всички видове плочи, като например газови, електрически, халогенни, индукция и т. Высокопрочное връзката между дръжката и корпуса на тигана е здрав и надежден.Равномерно усвояване на топлина, лесен контрол на температурата, бързо загряване.Благодарение на използването на антипригарного материал на дъното на тигана става незалепващо и лесен за почистване.Прозрачен капак от закалено стъкло с отвори за подаване на пара за визуализация на процеса на готвене и да се улесни контрол на температурата.Съвместим с всички видове плочи, като например газови, електрически, халогенни, индукция и т. В комплекта са включени : тенджера за супа + тенджера за мляко + тиган + двойна котела Забележка : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Цветовете могат да се различават в зависимост от монитора, моля, обърнете се към самия продукт. Черни дръжки и первази държи на хладно при готвене.

Продукти в категория..