• New
Смарт притурка на BoxWave, който е съвместим с Motorola Moto Tab G70 (смарт притурка от BoxWave) - Устройство за четене на SD карти AllReader, четец за карти microSD, SD, Compact USB за Motorola Moto Tab G70 - Че?
zoom_in

Смарт притурка на BoxWave, който е съвместим с Motorola Moto Tab G70 (смарт притурка от BoxWave) - Устройство за четене на SD карти AllReader,

BGN 5.98

Наличност
check Налично за поръчка

? [ЧЕТИРИ интерфейс] Смарт притурка на Box Wave, който е съвместим с Motorola Moto Tab G70 Четец на SD-карти All Reader от Box Wave - едно от най-разнообразни устройства за четене на карти SD и micro SD слот за вашето Мото Tab G70! Идва с четири интерфейси, включително USB-C, USB-A и Micro-USB за лесен достъп. ? [ЛЕСЕН ТРАНСФЕР на ФАЙЛОВЕ] и Накрая, най-лесният начин за прехвърляне на файлове между устройства!Бързо запишете всичките си снимки на работния плот или качете малко музика на вашия смартфон.Сега всичко това е възможно с помощта на устройство за четене на SD карти All Reader!Просто включете И играят с помощта на вградени конектори, за да копирате файловете на всички устройства и с тях. ✌ [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто поставете на SD картата или micro SD картата и включете я към Moto Tab G70; четец за SD-карти All Reader ще открие картата си за БЪРЗ достъп до снимки, музика, видео и други файлове!. ? [НЕОГРАНИЧЕНО СЪХРАНЕНИЕ] Просто поставете на SD картата или micro SD картата и включете я към Moto Tab G70; четец за SD-карти All Reader ще открие картата си за БЪРЗ достъп до снимки, музика, видео и други файлове!. ? [КОМПАКТЕН ДИЗАЙН] Подобрен дизайн на опаковки цялата електроника в малък корпус с вградени конектори.Лесно сложете го в чантата си, портмонето или джоба и вземете със себе си НАВСЯКЪДЕ!.Смарт притурка Box Wave е Съвместим с Motorola Moto Tab G70. никога повече не исчерпывайте памет!Вземете цялата памет с помощта на устройство за четене на SD карти All Reader!Четец на SD-карти All Reader от Box Wave - едно от най-разнообразни устройства за четене на карти SD и micro SD слот за вашето Мото Tab G70! Идва с четири интерфейси, включително USB-C, USB-A и Micro-USB за лесен достъп.Най-накрая се появи един прост начин за прехвърляне на файлове между устройства!Бързо запишете всичките си снимки на работния плот или качете малко музика на вашия смартфон.Сега всичко това е възможно с помощта на устройство за четене на SD карти All Reader!Просто включете И играят с помощта на вградени конектори, за да копирате файловете на всички устройства и с тях.Просто поставете на SD картата или micro SD картата и включете я към Moto Tab G70; четец за SD-карти All Reader ще открие картата си за БЪРЗ ДОСТЪП до снимки, музика, видео и други файлове!Никога повече не заканчивайтесь запасите в хранилището!Използвайте толкова карти, колкото искате, за съхраняване на всяка снимки, музика или видео!ЗАПЕЧАТЛЕЙТЕ всеки спомен и да ги запишете, за да се върнете към него в бъдеще!Подобреният дизайн обединява цялата електроника в малък корпус с вградени конектори.

Продукти в категория..