• New
Лампа за затопляне на храна, Нагревател на храна 500 W - Регулируем Кабел, Здрав, Издръжлив, Стилен Преносима Лампа за Затопляне на храна в ресторанта на хотела, за кок?
zoom_in

Лампа за затопляне на храна, Нагревател на храна 500 W - Регулируем Кабел, Здрав, Издръжлив, Стилен Преносима Лампа за Затопляне

BGN 269.73

Наличност
check Налично за поръчка

▶ Запазва вкуса на храната : В тази лампата за подгряване на продукта се използва инфрачервена лампа с мощност 500 W висока мощност за по-бързо и равномерно загряване с добро запазване на топлинатаХраната винаги остава топла и хрупкава. ▶ Висококачествен материал : Лампа за затопляне на храна е изработена от неръждаема стомана с огледално покритие. (Диаметърът на сянка е 19 см /7,5 инча) Утяжеленное основа и нескользящая долната панел устойчиви и няма да ви позволи лесно да се падне. ▶ Свободно огъване по посока на 360 ° : Крак лампа за затопляне на храна, могат да се огъват във всички посоки. ▶Забележка : да Не се излага на запалими предмети изложени на лампа за затопляне на храна в продължение на дълго време. ▶Приложим сценарий : Нагревательная лампа с колба помага да се затопли продукти до безопасна температура и е подходящ за кейтеринга, банкетни зали и хотели. ▶ Запазва вкуса на храната : В тази лампата за подгряване на продукта се използва инфрачервена лампа с мощност 500 W висока мощност за по-бързо и равномерно загряване с добро запазване на топлината.Храната винаги остава топла и хрупкава. ▶ Висококачествен материал : Лампа за затопляне на храна е изработена от неръждаема стомана с огледално покритие. (Диаметърът на сянка е 19 см /7,5 инча) Утяжеленное основа и нескользящая долната панел устойчиви и няма да ви позволи лесно да се падне. ▶ Свободно огъване по посока на 360 ° : Крак лампа за затопляне на храна, могат да се огъват във всички посоки. ▶Забележка : да Не се излага на запалими предмети изложени на лампа за затопляне на храна в продължение на дълго време. ▶Приложим сценарий : Нагревательная лампа с колба помага да се затопли продукти до безопасна температура и е подходящ за кейтеринга, банкетни зали и хотели. ▶Характеристики на лампата за подгряване на храни, изработен от висококачествена дебела неръждаема стомана.Поддържа храна и прибори за хранене, топли и позволява да се избегне честото загряване.Равномерно затопля и добре поддържа храната топла.Светлинна летвата може да бъде свободно извиват в посока на 360°.Утяжеленное основа и нескользящая подплата отдолу-осигуряват стабилност и сигурност без наклон.▶ Технически характеристики Цвят : мед / сребро /Золотоматериал : неръждаема стомана Диаметър на абажура : 19 см / 7,5 инча и Диаметър на основата : 27 см / 10,6 инча Височина лампи : 70 см / 27,6 инча Мощност : 500 Вата ▶ съдържание на Пакета : Двухголовая настолна лампа за затопляне на храната * лампа с мощност 1500 Вата ▶Забележка : 1.

Продукти в категория..