• New
Подложка за рафтове Gantan, 12 см x 30 фута (360), Нескользящий Подложка за чекмеджета, Миещи се Постелки за хладилник, Непромокаема Подложка за кабинет, Телени Стелажи, Кух?
zoom_in

Подложка за рафтове Gantan, 12 см x 30 фута (360), Нескользящий Подложка за чекмеджета, Миещи се Постелки за хладилник, Непромокаема

BGN 2.67

Наличност
check Налично за поръчка

❀ Огромен ролка ще отговаря повече на нуждите на DIY-Размер : подложка за рафтове Gantan е с размери 12 см на 30 метра, за лесен монтаж и рязанеМожете да изрежете с ножица всяка форма, какво желаете, отрежете излишния материал, а след това пуснати на лигавицата в чекмеджето на бюрото или масата.Идеален за хора, переезжающих или перестраивающих вашите шкафове!. ❀ Не предавателни и не прилипающий : подложка за чекмеджета в двупосочна лента от Gantan по-добре предотвратява подхлъзване предмети.В сравнение с други наслоявания, които имат само една страничната лента, тя притежава най-добрите противоскользящими характеристики; екологично чиста пластмаса в сравнение с традиционните пенопластовыми накладки не оставя следи след отстраняване, може да се перат и използват отново. ❀ Здравословен и безопасен материал : Подложка за хладилник Gantan е изработен от висококачествен хранителен материал EVA, че е здрава и не съдържа мирис и БПА.Тя може директно да се докосват с плодове или зеленчуци. също така може да се използва като подложка за кучешки купички, нескользящая на повърхността под формата на ивици е най-добре предотвратява преместване на кучешки купички и създава за вашето кученце най-добрите условия за хранене. ❀Осигуряват отлична защита за вашите шкафове/чекмеджета : кухненски шкафове, Облицовка на Gandan може да защити рафтове и чекмеджета от износване, мазнини и други замърсявания.Вие ще бъдете изненадани колко лесни за почистване на вашите помещения!. ❀ Многофункционална подложка : може да се използва в много области на къщата, като кухня, килер, работно място, кабинет, пералня, баня и т. Може да се използва не само като откъснат лист за шкафове, чекмеджета, плот накладки, настолни накладки, рафтове, плотове и т. Също така може да се използва като подложка за хладилник, за да запазите свежестта на храни и плодове. ❀ Огромен ролка ще отговаря повече на нуждите на DIY-Размер : подложка за рафтове Gantan е с размери 12 см на 30 метра, за лесен монтаж и рязане.Можете да изрежете с ножица всяка форма, какво желаете, отрежете излишния материал, а след това пуснати на лигавицата в чекмеджето на бюрото или масата.Идеален за хора, переезжающих или перестраивающих вашите шкафове!. ❀ Не предавателни и не прилипающий : подложка за чекмеджета в двупосочна лента от Gantan по-добре предотвратява подхлъзване предмети.В сравнение с други наслоявания, които имат само една страничната лента, тя притежава най-добрите противоскользящими характеристики; екологично чиста пластмаса в сравнение с традиционните пенопластовыми накладки не оставя следи след отстраняване, може да се перат и използват отново. ❀ Здравословен и безопасен материал : Подложка за хладилник Gantan е изработен от висококачествен хранителен материал EVA, че е здрава и не съдържа мирис и БПА.

Продукти в категория..