• New
Кассетный плейър Walkman Bluetooth слушалки, Портативен магнетофон, Компактен Стереозвук, Безжичен Bluetooth-изход за слушалки / говорител на батерии 2AA или USB-захранване, Жак з?
zoom_in

Кассетный плейър Walkman Bluetooth слушалки, Портативен магнетофон, Компактен Стереозвук, Безжичен Bluetooth-изход за слушалки / говорител

BGN 2.33

Наличност
check Налично за поръчка

Батерии тип АА (в комплекта не са включени)Захранващ Адаптер за постоянен ток (не е включен в комплекта). 1 x Ръководство на потребителя. Потвърдете, може ли телефона да търси устройства с Bluetooth плейър. 2 Ако вашият мобилен телефон може да търси Bluetooth устройства Player, използвайте мобилния си телефон за сдвояване с него, за да провери, дали може да го изпълни правилно сдвояване. В процеса на сдвояване обърнете внимание на това, показва ли се на телефона информация за потвърждението на сдвояване, подобна на модел 1;. Ако няма, моля, прекъснете Bluetooth връзката между мобилен телефон и устройство Bluetooth плейър и отново включете BR636 B към устройството Bluetooth плейър;. Когато се появи подкана устройство, Bluetooth плейър не може да се използва с BR636 B. 【Записващо безжична Bluetooth】Можете да прехвърляте магнитофонную музика на други Bluetooth-апарати (например Bluetooth слушалки / тонколони).Лесно възпроизвеждайте без нужда от допълнителни кабели за слушалки.Устройството автоматично ще потърси и настройка на сопряженного Bluetooth приемник (Bluetooth 5.0 не се поддържа). 【Модерен и лесен Walkman】 Изящен и компактен, ви позволява да слушате музика по всяко време и на всяко място, за възпроизвеждане на своята колекция от магнитофонов с помощта на Bluetooth връзка или 3,5-мм жак за слушалки.Модерен висококачествен лак метален корпус!Текстурата, подобно на кристал!Изживейте приятни спомени с помощта на този музикален плейър в ретро стил. 【Качество стереозвука с ясно звучене】 Качеството на звука зависи от жизнеността и качеството на аудио касети.Дори и на дълги ленти можете да се насладите на хрустальным звук.Поддръжка на висококачествени стереовыхода L/R. 【автоматична Функция за гърба】 Нов метален кассетный диктофон с функция за автоматично гърба, можете да използвате бутона "DIR", бързо да се обърне, касетофон, и да използва левия или десния бутон "Режим на възпроизвеждане" за превръщането на един или неограничен брой пъти. 【Лесна употреба 】 Захранва от батерии 2 * AA или USB, при свързване с вашия bluetooth-приемникам за гъвкава работа, моля, бъдете внимателни, за да не използвате две Bluetooth приемника едновременно. 【Записващо безжична Bluetooth】Можете да прехвърляте магнитофонную музика на други Bluetooth-апарати (например Bluetooth слушалки / тонколони).

Продукти в категория..