• New
Персонални Трикольор led неонова реклама на магазин за ремонт на компютри, уникален Артистичен Декор с 3D Гравиране | за Персонализация на шрифта Име, дата, текст, Цит?
zoom_in

Персонални Трикольор led неонова реклама на магазин за ремонт на компютри, уникален Артистичен Декор с 3D Гравиране | за Персонализация на

BGN 63.99

Наличност
check Налично за поръчка

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО име, дата, всеки текст / цитат шрифт, който отговаря на вашия стилЯсна 3 D текстура, са осветени неонови осветена от светлината.БЕЗЖИЧНО управление на включването / выключением с помощта на мобилно приложение. 3 режима на настройка, плюс корекция на околната светлина в 0-100% .ДОСТЪПЕН и издръжлив. с 50-70% по-евтино, отколкото неонова лампа с газонаполняющей тръбата.Няма вредни газове и живак и дозаправка не се изисква.Дълъг живот - 50 000 часа.ЛОШО разсейване на топлината и сигурността на допир благодарение на използването на led крушки с мощност 3 Вата.ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО име, дата, всеки текст / цитат шрифт, който отговаря на вашия стил.Ясна 3 D текстура, са осветени неонови осветена от светлината.БЕЗЖИЧНО управление на включването / выключением с помощта на мобилно приложение. 3 режима на настройка, плюс корекция на околната светлина в 0-100% .ДОСТЪПЕН и издръжлив. с 50-70% по-евтино, отколкото неонова лампа с газонаполняющей тръбата.Няма вредни газове и живак и дозаправка не се изисква.Дълъг живот - 50 000 часа.ЛОШО разсейване на топлината и сигурността на допир благодарение на използването на led крушки с мощност 3 Вата.

Продукти в категория..